Eladó lakás Pápa, Belváros 122 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Pápa, Belváros 122 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 7887446
Referenciaszám: M252701
Frissítve: ma

Pápa eladó téglalakás 3 szobás: 85,4 millió Ft

85,4 millió Ft
695 837 Ft/m²
122 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 270 221 Ft
Második évtől
354 307 Ft
Kedvezményes kamat
7,49% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Pápa Belvárosában, Egyedi Kivitelezésű Új Építésű Ingatlanok eladók Örömmel mutatjuk be Önnek ezt az exkluzív kínálatot, amely Pápa belvárosában található. Az itt található két új építésű, modern lakás a Gyurácz Ferenc utcában található, és kulcsrakész állapotban várja az új tulajdonosokat. Az ingatlanok kivételes kialakításúak, és különböző méretűek, mindegyikük a legmagasabb minőségi szabványoknak felel meg. Az utcáról egy kaputelefonnal vezérelhető kapun keresztül lehet megközelíteni a lakásokat, és mindkét egység kiválóan elkülönül egymástól. Az épület 30-as porotherm falazattal épült, stabil alapokkal és jól megtervezett szigeteléssel. A nyílászárók hő- és hangszigeteltek, 3 rétegű üvegezéssel rendelkeznek, és a komfort érdekében klímatizáltak. A fűtést gázkazánok biztosítják, padlófűtésen keresztül történik a hőleadás. A falak 15 cm vastag polisztirol hőszigeteléssel rendelkeznek, így az energiahatékonyság kiemelkedő. A hirdetésben szereplő lakás a ház emeletén helyezkedik el lakóterülete 123 m2, melyet 33 m2 -es terasz egészít ki. Az ingatlanok elhelyezkedése kiemelkedő, könnyen megközelíthetőek. Pápa belvárosában találhatók, így a város kulturális és szórakozási lehetőségei egy karnyújtásnyira vannak. Ez a páratlan ingatlan egyedülálló lehetőséget kínál azoknak, akik igényes otthont szeretnének maguknak. A készültség 80%-os, így Ön saját ízlése alapján alakíthatja ki a belső designját. Kérjük, ne habozzon felvenni velem a kapcsolatot, hogy megtekinthesse ezt az exkluzív lehetőséget, és segíthessek Önnek a tökéletes otthon megtalálásában!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
1
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2023
Terasz:
33,1 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosvilágosteraszklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Molnár Márk István Pápa Eötvös utca 16 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 265 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Molnár Márk István Pápa Eötvös utca 16 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 265 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY