Eladó lakás Ózd 57 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Ózd 57 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8279824
Referenciaszám: H492539
Frissítve: 2 napja

Ózd eladó téglalakás 2 szobás: 8,9 millió Ft

8,9 millió Ft
156 140 Ft/m²
57 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 28 161 Ft
Második évtől
36 924 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Fedezze fel ezt a különleges lehetőséget Ózdon, Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében! Az ingatlan, amelyet most bemutatunk Önnek, egy 57 négyzetméteres, két szobás lakás, amely felújítandó állapotban várja új tulajdonosát. Ez a tehermentes ingatlan rendkívül kedvező áron kínálja a belvárosi élet előnyeit, miközben a környék csendes és nyugodt légkörével garantálja a pihenést és a kikapcsolódást. A lakás tágas nappalija rengeteg lehetőséget rejt magában, hogy saját ízlésének megfelelően alakítsa ki otthonát. A gázfűtés, amely cserépkályhával van megoldva, nemcsak a melegséget biztosítja, hanem egyedi hangulatot is kölcsönöz az ingatlannak. A fürdőszoba egy praktikus elrendezésű helyiség, amely szintén felújításra vár, így Önnek lehetősége van arra, hogy saját elképzelései szerint formálja át. Az ingatlan elhelyezkedése kiváló, hiszen a környék ellátottsága elsőrangú, minden szükséges szolgáltatás, bolt, iskola és egészségügyi intézmény könnyen elérhető. Közlekedési csomópont közelében található, így a város bármely pontjára való eljutás rendkívül egyszerű, legyen szó autós közlekedésről vagy tömegközlekedésről. A kitűnő közlekedési lehetőségeknek köszönhetően az ingatlan ideális választás lehet akár fiatal párok, akár befektetők számára. Ózd felkapott környéke nemcsak a csendes utcáival és barátságos szomszédságával hódít, hanem a környék biztonságos atmoszférájával is. A lakás elhelyezkedése lehetővé teszi, hogy a város nyüzsgése és a természet közelsége egyaránt élvezhető legyen. Ne habozzon, ha kérdései lennének, vagy szeretné megtekinteni ezt a remek lehetőséget, bizalommal kereshet engem. Az ingatlanpiac folyamatosan változik, és ez a lakás hamarosan új otthonává válhat!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Cserépkályha
Építés éve:
1965
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bogdánfalvi Zoltán Otthon Centrum - Ózd Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bogdánfalvi Zoltán Otthon Centrum - Ózd Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY