Eladó lakás Oroszlány 70 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Oroszlány 70 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8240364
Referenciaszám: 50424-4738373
Frissítve: ma

Oroszlány eladó téglalakás 3 szobás: 44,9 millió Ft

44,9 millió Ft
641 429 Ft/m²
70 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 142 071 Ft
Második évtől
186 281 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Befektetők, nagycsaládosok figyelem! Ritkaság Oroszlány szívében! Rákóczi Ferenc úton 1. emeleti 70m2 nagyságú lakás eladó. Komplex Ingatlan iroda megvételre kínál Oroszlány, legkedveltebb részén, csendes, nyugodt zöldövezeti környezetben, a Rákóczi Ferenc úton egy, 3 szoba hallos, 70 m2 nagyságú lakást. Az ingatlan téglaépítésű 4 emeletes társasház 1. emeletén helyezkedik el. Kisebb ráfordítással 4 szobássá alakítható, mely ideális nagycsaládosoknak is. A lakás jó állapotú, a teljes víz és villanyvezeték cserére került. Műanyag nyílászárók, hőszigetelt üvegezéssel, szúnyoghálóval ellátva. A konyha valamint az előszoba, fürdő, mellékhelyiség járólappal, a többi helyiség parkettával burkoltak. Fűtést és melegvízellátást távhőszolgáltató biztosítja, egyedi mérőórás. A vételár részét képezi a beépített konyhaszekrény a gépesítéssel. Az ingatlan elosztása: előszoba 3 szoba hall konyha fürdőszoba kamra A lakáshoz egy tároló is tartozik. Közös költség 10.800.-Ft A lakóközösség csendes, a lépcsőház tiszta rendezett zárt kapucsengős. A remek infrastruktúrának köszönhetően a közelben minden megtalálható, buszmegálló, gyógyszertár, óvoda, iskola, bevásárlóközpontok. Az épület közvetlen szomszédságában zárt játszótér található, mely tökéletes gyermekes családoknak. Az ingatlan vételára: 44.900.000.-Ft Opcióként a lakástól 5 perc sétára, 18m2 garázs, eladó. Az ingatlan tehermentes, azonnal költözhető. CSOK+ igényelhető. Hívjon, tekintse meg, tegyen ajánlatot! Irodánk teljeskörű szakmai tanácsadással, ingyenes hitelügyintézéssel, profi ügyvédi háttérrel rendelkezik. Kérdése van? Szeretné megtekinteni az ingatlant? Keressen elérhetőségeim bármelyikén, akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Távfűtés egyedi méréssel
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosalacsony közös költségvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Balla Gabriella KOMPLEX INGATLAN Az iroda összes hirdetése
+36 70 394 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Balla Gabriella KOMPLEX INGATLAN Az iroda összes hirdetése
+36 70 394 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY