Eladó lakás Oroszlány 40 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Oroszlány 40 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8117265
Referenciaszám: 22_tl
Frissítve: 7 napja

Oroszlány eladó téglalakás 1 szobás: 19,3 millió Ft

19,3 millió Ft
482 500 Ft/m²
40 m²
Alapterület
1 szoba
Szobák száma
4. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 61 069 Ft
Második évtől
80 072 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Oroszlány központi részén, de a tömbön belüli elhelyezkedése miatt igazán csendes kis lakás eladó! A hatalmas erkélyen pedig igazán ki tudsz kapcsolódni! A lakás egy négy emeletes tömb legfelső szintjén található, így az ablakon kinézve lenézhetünk egy parkos övezetre, illetve a lombkorona szintre a kilátás is remek. A lakás teljeskörű felújításon esett 2019-ben, amikor kicserélték a bejárati ajtót, és a nyílászárókat. Az erkélyajtó szúnyoghálóval szerelt, illetve a szobai ablakra redőny is felkerült. Kicserélték a lakásban a villany és víz vezetékeket, a villanyhálózat fejlesztése is megtörtént. A melegvizet villanybojler állítja elő, vezérelt órára van kötve. A fürdőszobában egy mini kád, a mosdó és a wc csésze található. A lakás fűtése a városi távhő rendszerre van kötve, állítható szeleppel. A lakás burkolatai nagyon szépek, sérülésmentesek, a szobában jelenleg padlószőnyeg található a régi, de jó állapotú parketta fölött. Az ingatlan 40 m2-es, nagy konyhás, mely igény szerint jól átalakítható akár nappali konya + hálószoba elrendezésűre. A nappaliból 4.5m2-es erkély nyílik. A lakáshoz a pinceszinten saját, zárható tároló tartozik; a környék biztonságos, a lakóközösség csendes, megbízható. Az ingatlan per és tehermentes, egy tulajdonosa van. Megtekinthető a hét bármely napján, az ár irányár!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Távfűtés
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosjó közlekedésűvilágoskamralift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Linda Tóth Linda Az iroda összes hirdetése
+36 70 277 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Linda Tóth Linda Az iroda összes hirdetése
+36 70 277 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY