Eladó lakás Nyíregyháza 218 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Nyíregyháza 218 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8178407
Referenciaszám: LK027716
Frissítve: 22 napja

Nyíregyháza eladó téglalakás 7 szobás: 92 millió Ft

92 millió Ft
422 018 Ft/m²
218 m²
Alapterület
7 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 291 104 Ft
Második évtől
381 689 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Nyíregyháza szívében, a Szabadtéri Színpad szomszédságában eladó egy több generációs családnak is kényelmes és tágas életteret biztosító nappali-amerikai konyha + 6 szobás, 218 nm-es, 4 szintes ikerház, 100 nm-es pihenőkerttel, GARÁZZSAL!Az ingatlan főbb jellemzői:A belső építésszel és tervezővel teljesen felújított ház első emelete egy több mint 50 négyzetméteres nappaliból,  egy bárpulttal elválasztott amerikai konyhából és Wc helyiségből áll. A beépített konyhabútor egyedi kivitelezésű, szintén belső tervező által lett elkészítve. Tartozik még ehhez a szinthez egy nagyméretű erkély is.A földszinten a mosókonyha, wc, kamra, terasz mellett egy kondiszoba lett kialakítva, mely más célra is használható új tulajdonosa számára. A fa berakásos belső lépcső korlátja egyedi tervezésű, kovácsolt vasból készült el. A szobákat és a folyosókat spotlámpák és rejtett fényhálózat világítja meg.Az ingatlan nyílászárói fokozottan hőszigetelt fa nyílászárók. A rezsiköltség a ház méretéhez képest nagyon kedvező! Téli időszakban 20.000 Ft//hó.A felújításkor a teljes belső villanyszerelési vezetékrendszer ki lett cserélve. Az ingatlan minden szinten klimatizált és riasztóval, videó kaputelefonnal van ellátva. Saját garázs is tartozik a házhoz, valamint egy 100 négyzetméteres pihenő kert is.A ház összesen 7 szobából áll. Három gyerek szoba, egy dolgozó szoba, egy hálószoba, egy nappali a konyhával és egy edzőteremnek kialakított lenti szoba. A ház kelet-nyugat fekvése, valamint a kivitelezése miatt kifejezetten világos terekből, szobákból áll. Egy igazi meghitt otthon a belváros szívében.Amennyiben hirdetésem felkeltette az érdeklődését keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
3
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1988
Erkély:
13 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlanvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lehóczki Mihály Duna House - Nyíregyháza, Búza tér Az iroda összes hirdetése
+36 30 579 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lehóczki Mihály Duna House - Nyíregyháza, Búza tér Az iroda összes hirdetése
+36 30 579 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY