Eladó lakás Nyíregyháza, Belváros 120 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Nyíregyháza, Belváros 120 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8198190
Referenciaszám: 03078
Frissítve: 16 napja

Nyíregyháza eladó téglalakás 4 szobás: 47,9 millió Ft

47,9 millió Ft
399 167 Ft/m²
120 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 151 564 Ft
Második évtől
198 727 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Lakás Nyíregyháza Belvárosa központjában Helyszín: Nyíregyháza belvárosában, Országzászló tér közelében, csendes környezetben, kétszintes 5 lakásos társasházban. Ingatlan leírása: Eladó egy jól megtervezett ingatlan, a szobák elrendezése praktikus, azonban a felújítás vagy karbantartás terén van még tennivaló, ezért az ár alkuképes. A közepes állapot lehetőséget ad a potenciális vásárlóknak arra, hogy saját ízlésük szerint alakítsák ki az otthonukat, vagy frissítsenek a meglévő állapoton. A lakás 1990-ben épült, 38-as tégla falazatú társasházban található, zárószinten lévő, 120 nm alapterületű, 2. emeleti belső szintes lakás két fürdőszobával. A lakás ideális választás családok számára, hiszen 3 szobával, nappalival és konyhával, spájzzal, és két erkéllyel rendelkezik. A lakás kelet-nyugati tájolású, mely biztosítja a természetes fényt egész nap. Főbb jellemzők: Hőszigetelt fa nyílászárók, fa beltéri ajtók Falazata 38-as tégla. Földszinten: tágas nappali, amelyből leválasztható egy szoba plusszba, 2 erkély, konyha, spájz, WC, fürdőszoba. Emeleten: 3 nagy alapterületű szoba, fürdőszoba zuhanyzóval, sarokkáddal és WC-vel. Fűtése gáz-cirkó radiátorokkal. Zárt belső udvar biztosítja a nyugodt környezetet, ideális kis gyerekes szülőknek. Beépített szekrény a praktikus tárolás érdekében. További lehetőségek: A lakás alatt igény szerint garázs vásárolható, ami még kényelmesebbé teszi az ingatlant. Költözési lehetőség: Az ingatlan jelenleg üres, így azonnal költözhető fizetés esetén. Hitelmentes! Elhelyezkedés: kiemelkedő jelentőséggel bír, és az ingatlan vonzerejét növeli, hogy a sétáló utca, iskolák, óvodák és jó közlekedési lehetőségek közelében helyezkedik el, így ideális lehet diákok, fiatal párok vagy akár befektetők számára is. A diákok könnyen hozzáférhetnek az oktatási intézményekhez, a fiatal párok számára a kényelmes életvitel, míg a befektetőknek a vonzó bérlői piac miatt lehet jó lehetőség. Az ár irányár! Tegyen ajánlatot! Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget, nézze meg személyesen!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1990
Erkély:
15 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
jó beosztásújó közlekedésűcsendesvilágoskamraerkélybútorozatlanbeépített konyhabútorbeépített szekrény

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Áron Kulik Dream House Ingatlanközvetítő Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 216 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Áron Kulik Dream House Ingatlanközvetítő Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 216 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY