Eladó lakás Nyergesújfalu 58 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Nyergesújfalu 58 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8248310
Referenciaszám: 712300137
Feltöltve: 2 napja

Nyergesújfalu eladó téglalakás: 24,99 millió Ft

24,99 millió Ft
430 862 Ft/m²
58 m²
Alapterület
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 79 073 Ft
Második évtől
103 678 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Megvételre kínálok Nyeregesújfalun a Tó utcában egy két szobás lakást. A hirdetett ingatlan a környék egyik legszebb, frissen felújított épületében található. A házat kívülről szigetelték, szépen lefestették. A nyílászárókat műanyagra cserélték, a lépcsőházat is kifestették, díszítették. A lakók az épület környezetét szépen gondozzák, a ház előtt mutatós virágoskert pompázik. A lakás a tiszta, világos lépcsőház földszintjén foglal helyet. Az 58 nm-en helyet kapott egy előszoba, egy konyha, egy fürdőszoba, és két egymásból nyíló szoba. Tulajdonosai az elmúlt évben megkezdték a felújítást, melynek keretein belül új bejárati ajtót, és műanyag ablakokat építettek be. Utóbbiakat redőnnyel és szúnyoghálóval szerelték fel. Kibontották a konyhát, a villanyvezetékeket részben újra húzták. A fűtéscsöveket kicserélték, a szobákba új radiátorokat, a fürdőszobába egy törölköző szárító radiátort szereltek fel. A további munkálatokat a leendő tulajdonos saját igényei szerint végezheti el. Egy átalakítással a szobák akár külön nyílóvá is tehetőek. Az otthon melegéről egyedi mérős távfűtés gondoskodik, mely a meleg vizet is szolgáltatja. A közelben üzletek, pékség, dohánybolt, buszmegálló, óvoda,  gyárak találhatóak. Ajánlom összeköltözőknek, egyedülállóknak, földszinti lokációja miatt idősebbeknek is, vagy befektetőknek bérbeadás céljából.  Kevés az eladó földszinti lakás a környéken. Az ingatlan per-, teher-, és igénymentes, a vételár kiegyenlítését követően azonnal birtokba vehető, előzetes időpont egyeztetés után a hét bármely napján megtekinthető. Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, vagy bővebb információra van szüksége, hívjon a megadott számon telefonon vagy WhatsAppon! Irodánk bankfüggetlen hitelügyintézéssel, jogi háttérrel áll ügyfelei rendelkezésére.      

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Távfűtés egyedi méréssel
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatornabútorozatlanvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dinnyés Nóra Zsuzsanna DN-Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 778 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dinnyés Nóra Zsuzsanna DN-Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 778 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY