Eladó lakás Nagykanizsa, Belváros 58 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Nagykanizsa, Belváros 58 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 8225841
Referenciaszám: H490208-4728758
Feltöltve: 17 napja

Nagykanizsa eladó téglalakás 2 szobás: 27 millió Ft

27 millió Ft
465 517 Ft/m²
58 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 85 433 Ft
Második évtől
112 017 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kedves Érdeklődő! Egy igazán kiváló lehetőséget kínálunk Önnek, hogy saját otthonába költözhessen vagy befektessen Nagykanizsa belvárosában. Megvételre kínálom ezt a nettó 58 m2 -1.emeleti tégla építésű lakást a belváros szívében! KÖRNYÉK ÉS KÖZLEKEDÉS: - központi elhelyezkedésű, de mégis csendes, nyugodt, zajmentes környezetben található - buszpályaudvar 5 perces sétával elérhető - vásárlási lehetőség és szolgáltatások karnyújtásnyira elérhetőek, pl: élelmiszer boltok, vásárcsarnok, éttermek, posta stb. TÁRSASHÁZ PARAMÉTEREI: - az épület tégla építésű - 2 szintes - parkolás a társasház udvarán, ahol egy parkolóhely biztosított AMIT A LAKÁSRÓL TUDNI KELL: - 1. emeleten helyezkedik el - jó állapotú, folyamatosan karbantartott - nyílászárók műanyag szerkezetűek, rolóval felszereltek - fűtése gázkonvektoros - szobákat laminált padlóval burkolták - fürdőszoba is megújult néhány éve, új hidegburkolatokkal - a lakást kellemes, világos, tágas terek jellemzik, dél-nyugati tájolással - helyiségek: 2 hálószoba, galéria, konyha-étkező, fürdő-WC - közös költség: 15.000 FT - a lakáshoz tartozik egy gépkocsi beálló - CSOK, Hitel igényelhető, melyet bankfüggetlen hitel szakértőnk ingyenesen bonyolít irodánkban Ha hirdetésem felkeltette érdeklődését, várom hívását. Irodánk teljes körű, ingyenes szolgáltatást nyújt kereső ügyfeleinknek. Szakszerű tanácsadással, hitel ügyintézéssel, energetikai tanúsítvány elkészítésével és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget. Ez az ingatlan a Felező csomag megbízási portfólióhoz tartozik. Részletek az Otthon Centrum weboldalán.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
E

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vitovszkiné Kátai Szilvia Otthon Centrum - Nagykanizsa - Fő út Az iroda összes hirdetése
+36 70 388 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vitovszkiné Kátai Szilvia Otthon Centrum - Nagykanizsa - Fő út Az iroda összes hirdetése
+36 70 388 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY