Eladó lakás Nagykanizsa, Belváros 100 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Nagykanizsa, Belváros 100 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8103071
Referenciaszám: 3616_csaszi
Frissítve: 21 napja

Nagykanizsa eladó téglalakás 4 szobás: 59,9 millió Ft

59,9 millió Ft
599 000 Ft/m²
100 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 189 534 Ft
Második évtől
248 513 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Nagykanizsa belvárosához közel, zöldövezeti, csendes, zárt udvari lakóparkban, eladó egy 1. emeleti, 100 nm-es, tágas, modern elrendezésű, amerikai konyha + 3 hálószobás, teljes körűen felújított, igényes, szép állapotú, erkélyes lakás a hozzá tartozó, saját használatú fedett parkolóval. A körbekerített lakópark 2004-ben épült, elektromos kapuval zárt, szépen parkosított, gondozott udvar részekkel, kialakított, lakásokhoz tartozó parkolókkal, a kornak megfelelő modern technológiával, ytong téglából, műanyag nyílászárókkal, cirkó gáz fűtéssel. A lakást a tulajdonosok a 2019-es felújítás során kívülről 15 cm-es grafit szigeteléssel látták el, így energetikailag még jobban megfelel a mai kor elvárásainak. A felújítás során új, modern, esztétikus meleg és hideg burkolatokat, beltéri ajtókat cseréltek, beépített gardróbszekrényt alakítottak ki és klímát szereltek fel. A tágas elrendezésű lakás K és NY-i tájolású, így folyamatosan éri természetes fény. A fűtésről és meleg vízről cirkó gáz kombikazán gondoskodik radiátoros hőleadókkal, a nyári megfelelő hőmérséklet elérését a nappaliba felszerelt hűtő-fűtő klíma szolgáltatja. A gépesített, teljesen felszerelt konyha ízléses, modern elrendezésű. Sok tárolási lehetőség van a folyosón kialakított plafonig érő beépített szekrényekben. A lakás helyiségei: - előtér - tágas nappali + étkező + konyha egy K-i tájolású erkély kapcsolattal - közlekedő a beépített gardrób szekrényekkel - 3 külön bejáratú szoba, - tágas fürdőszoba fürdőkáddal és zuhanykabinnal - wc A lépcsőházban mindössze 5 család lakik. Az ingatlan kitűnő választás a mérete és adottságai alapján gyermeket nevelő családok számára. Könnyen és gyalog is megközelíthető a belváros, a boltok, kávézók, bölcsőde, óvoda, iskola, orvosi rendelő, gyógyszertár. Amennyiben a vársárláshoz szüksége van hitelre, jogosult Babaváróra vagy vissza nem térítendő állami támogatásra (CSOK), irodánkban - a CSASZI Ingatlan és Hitelirodában - bank semleges, független hitelszakértő 18 éves szakmai tapasztalattal és kiváló banki kapcsolatokkal díjmentesen segíti a legkedvezőbb pénzügyi konstrukció kiválasztását és a hitelkérelem teljes körű összeállítását. Ügyvédi kapcsolataink révén az adásvételi szerződést is tudjuk rugalmasan szervezni. Irodánkban mindent egyszerűen és egy helyen intézhet! További kínálatunkat megtekintheti a www.csaszi.com felületen.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
2
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2004
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortoskocsibeállójó beosztásújó közlekedésűvilágosamerikai konyhaerkély

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kárpáti Csaba Kárpáti Csaba E.V. CSASZI Ingatlan és Hiteliroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 959 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kárpáti Csaba Kárpáti Csaba E.V. CSASZI Ingatlan és Hiteliroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 959 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY