Eladó lakás Nádasdladány 83 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Nádasdladány 83 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8273016
Referenciaszám: H491396
Frissítve: 2 napja

Nádasdladány eladó téglalakás 4 szobás: 44,95 millió Ft

44,95 millió Ft
541 566 Ft/m²
83 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 142 230 Ft
Második évtől
186 488 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Fiatal felnőttek figyelmébe ajánljuk ezt a kivételes lehetőséget, amely Nádasdladány csendes és barátságos utcájában található. A 2003-ban épült lakásba belépve az előszobán keresztül a rendkívül világos és barátságos nappaliba érkezünk, amely tökéletes helyszín baráti összejövetelekhez vagy családi programokhoz. Innen nyílik a három hálószoba, illetve konyha és gardrób is megtalálható az ingatlanban. A kényelmet két fürdőszoba biztosítja, amelyek praktikus megoldást nyújtanak a mindennapi élethez. A jó állapotú lakás fűtése gáz cirkó rendszerrel megoldott, így a téli hónapokban is kellemes meleg várja Önöket, emellett nagy teljesítményű hűtő-fűtő klíma garantálja a kényelmet. A kertkapcsolatos lakás nemcsak a természet közelségét kínálja, hanem lehetőséget ad a szabadban való pihenésre, kertészkedésre is, a kerti tároló praktikus tárolási lehetőséget biztosít, így minden szükséges eszköz kéznél lehet. Saját garázs is tartozik az ingatlanhoz. A környék csendes és biztonságos, ideális helyszínt teremtve a nyugodt életvitelhez. A közelben található buszmegállókból könnyen elérhetőek a környező települések. A településen bölcsőde, óvoda, általános iskola is kényelmes sétával elérhető. Az orvosi rendelő és gyógyszertár 1 percre van a lakástól. Az ingatlan "falusi csok" kompatibilis, így a fiatalok számára kedvező finanszírozási lehetőségeket kínál. A környék gazdag lehetőségeket rejt, legyen szó szabadidős programokról, sportolásról vagy kulturális eseményekről. Ez a lakás nem csupán egy új otthon, hanem egy életstílus kezdetét is jelenti. A csendes környezet és a barátságos szomszédság tökéletes hátteret biztosít a mindennapi élethez. Amennyiben kérdései merülnének fel az ingatlannal vagy a környékkel kapcsolatban, ne habozzon bizalommal keresni minket. Szívesen állunk rendelkezésére, hogy minden részletet átbeszéljünk, és segítsünk Önnek megtalálni új otthonát vagy befektetési lehetőségét. Ha a vásárláshoz a jelenlegi ingatlana eladására van szükség, akkor abban is szívesen együttműködöm Önnel! Amennyiben hitelre van szüksége, teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel állunk rendelkezésére. Ez az ingatlan a "Felező csomag" megbízási portfólióhoz tartozik. Részletek az Otthon Centrum weboldalán.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2003
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Zoltán Otthon Centrum - Székesfehérvár - Kossuth u. Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Zoltán Otthon Centrum - Székesfehérvár - Kossuth u. Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY