Eladó lakás Mosonudvar 66 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Mosonudvar 66 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 8244995
Referenciaszám: LK052874
Feltöltve: ma

Mosonudvar eladó téglalakás 2 szobás: 25 millió Ft

25 millió Ft
378 788 Ft/m²
66 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 79 104 Ft
Második évtől
103 720 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ELADÓ FELÚJÍTANDÓ TÁRSASHÁZI LAKÁS MOSONUDVARON! Ne hagyja ki ezt a lehetőséget! Eladásra kínálok egy földszint + 2 emeletes társasház, 2.emeletén elhelyezkedő, 66nm-es erkélyes lakást Mosonudvaron. Az ingatlan felújításra szorul, éppen ezért remek lehetőség rejlik benne az új tulajdonos számára: kedve, igényei szerint alakíthatja ki otthonát! A lakás elosztása kiváló: közlekedő,  2 szoba. konyha- étkező, spejz, fürdőkádas fürdőszoba Wc-vel, valamint a megfelelő méretű erkély. található benne. A társasház fűtése házközponti fűtéssel megoldott, melynek díja havi 42.000Ft, mely tartalmazza a szén árát illetve a kazánjavítás/karbantartás díjait is. Ezen felül a lakás rezsiköltsége körülbelül 25.000Ft/ hó, a lépcsőház takarítását a lakók egymás között felváltva oldják meg. A lakáshoz tartozik továbbá egy saját tároló illetve pince is, melyeket a vételár magába foglal. A parkolás az utcán, a lépcsőház mellett, zöldövezeti részen megoldott, nem fizetős, viszont saját parkoló nem tartozik a lakáshoz. Mosonudvar Mosonmagyaróvártól mindössze néhány percre található, a 86-os út mentén helyezkedik el, így könnyen elérhető minden, ami a hétköznapi élethez szükséges, akár Mosonmagyaróvár akár Jánossomorja irányában. Amennyiben felkeltette az érdeklődését ez az ingatlan és úgy érzi, egy felújítás után szívesen töltené itt mindennapjait, keressen bizalommal a hét bármely napján! 

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
3
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Házközponti
Építés éve:
1960
Erkély:
5 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Glaser Evelin Krisztina Duna House - Mosonmagyaróvár Az iroda összes hirdetése
+36 20 621 3
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Glaser Evelin Krisztina Duna House - Mosonmagyaróvár Az iroda összes hirdetése
+36 20 621 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY