Eladó lakás Mosonmagyaróvár 60 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Mosonmagyaróvár 60 nm
+3 fotó
Hirdetéskód: 8293263
Referenciaszám: 166825-4768047
Frissítve: ma

Mosonmagyaróvár eladó téglalakás 3 szobás: 46,9 millió Ft

46,9 millió Ft
781 667 Ft/m²
60 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 148 400 Ft
Második évtől
194 578 Ft
Kedvezményes kamat
7,49% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Center - Győr Ingatlaniroda kínálatában eladó a #166825 hivatkozási számú mosonmagyaróvári társasházi lakás. Mosonmagyaróváron, a város szívében most kiépülő utcában 2024 májusi átadással eladó egy 60 m2-es, emelt szintű fűtéskész lakás. Az utcában csupa új, modern építészeti technológiával és a mai kor megjelenésével rendelkező társasház épül. A 10 lakásos ház első emeltén van a két hálószobával és nappali-konyhával kialakított 60 m2-es lakás. Az egész lakás nagyon világos a nagy méretű nyílászáróknak és a déli fekvésnek köszönhetően. Falba épített redőnyök gondoskodnak az árnyékolásról. A hűtést falra szerelt fan-coil-lal oldották meg az építők. A fűtés hőszivattyús rendszerrel, padlófűtéses hőleadással történik majd, mely a legköltséghatékonyabb és legzöldebb megoldás. A nappaliból nyílik egy 6 m2-es erkély, mely kiváló lehetőséget nyújt a pihenésre. A falak glettelve, fehérre festve kerülnek átadásra. Az építő a burkolatok és szaniterek beépítéséhez is tud igény esetén szakember segítséget adni. A lakáshoz 1 parkoló tartozik, mely 700.000,- Ft + közmű hozzájárulási költség 350.000,- Ft A lakás alkalmas CSOK-Plusz felvételére. Az ingatlant ajánljuk befektetésnek, fiatal házasoknak, családosoknak, örök fiataloknak egyaránt. Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó mosonmagyaróvári társasházi lakás, vagy bármely más társasházi lakás és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.Hivatkozási szám: #166825Az Openhouse Center - Győr Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.A társasházi lakás vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
2024
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kemenes Krisztina Open House - Openhouse Mosonmagyaróvár Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 372 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kemenes Krisztina Open House - Openhouse Mosonmagyaróvár Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 372 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY