Eladó lakás Mosonmagyaróvár 55 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Mosonmagyaróvár 55 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 8254099
Referenciaszám: LK057761
Frissítve: ma

Mosonmagyaróvár eladó téglalakás 2 szobás: 32 millió Ft

32 millió Ft
581 800 Ft/m²
55 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 101 250 Ft
Második évtől
132 757 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
*** Eladó 'Tip-Top' Udvari Lakás – Kényelem és Stílus! ***!!! Fedezze fel ezt a lenyűgöző, 55m² alapterületű felújított udvari lakást, amely a nyugalom és a modern életérzés tökéletes kombinációját kínálja !!! A kínált ingatlan helyiségei:        - szoba        - nappali         - étkező+konyha        - fürdőszoba+wc        - teraszA kínált  ingatlan jellemzői és leírása:Az ingatlan 1970-ben épült, de a közelmúltban (2022-ben) teljes körű felújításon esett át, melynek során a víz-, villany- és fűtésrendszer, valamint a tető is megújult, biztosítva a legmagasabb kényelmet és biztonságotA lakás délnyugati tájolásának köszönhetően napfényes, világos és barátságos légkört teremt. Az 50 m²-es kis kert tökéletes helyszínt biztosít a pihenésre és a szabadban eltöltött időre, legyen szó egy reggeli kávéról vagy egy esti baráti összejövetelről.Az elsődleges fűtés típusa cserépkályha, mely nemcsak melegséget, hanem klasszikus hangulatot is ad az otthonnak, ideálissá téve azt a hideg téli hónapokban.A belső és külső burkolatokban a fehér és szürke modern színek dominálnak, így a lakás eleganciáját és letisztultságát tükrözi. Ezáltal könnyedén berendezheti saját ízlésének megfelelően.Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget! Az ingatlan tökéletes választás mindazok számára, akik a városi élet nyújtotta lehetőségeket és a természet közelségét keresik! Hívjon még ma, és fedezze fel álmai otthonát!Vásárolna, de nincs meg rá a megfelelő keret???Kollégám díjmentes, banksemleges hitel-ügyintézéssel áll rendelkezésére.  

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
1
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Cserépkályha
Építés éve:
1970
Erkély:
5 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Albrecht Tibor Duna House - Mosonmagyaróvár Az iroda összes hirdetése
+36 70 882 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Albrecht Tibor Duna House - Mosonmagyaróvár Az iroda összes hirdetése
+36 70 882 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY