Eladó lakás Mosonmagyaróvár 49 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Nem található kép
Hirdetéskód: 7239509
Referenciaszám: 90710
Frissítve: 28 napja

Mosonmagyaróvár eladó téglalakás 3 szobás: 45,29 millió Ft

45,29 millió Ft
924 233 Ft/m²
49 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 143 297 Ft
Második évtől
187 888 Ft
Kedvezményes kamat
7,49% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A Kisalföld Ingatlan megvételre kínálja Mosonmagyaróváron, ezt a 3 szintes társasház földszinten található, nappali 2 szobás, fiatalos, modern, összesen 48,78 m2-es téglalakást, 8 m2 terasszal. A társasház vasbeton sávalapra kerül ráépítésre. A külső főfalak minden szinten Leiertherm 30 Pro falazó blokkal készülnek, külső felületen 15 cm vastagságú AUSTROTHERM grafit hőszigeteléssel, vakolt felülettel. Az összes belső főfal a magasabb hanggátlási követelmények miatt Leier 25 cm-es előregyártott vb. falpanellel készülnek. A válaszfalak minden szinten Leiertherm 10 N+F válaszfal elemek 10 cm-es vastagsággal, kettő oldali vakolattal tervezettek. A fűtés házközponti gázkazánnal és hőszivattyúval biztosított. A fűtésrendszer padlófűtés minden helyiségben. Kültéri gépkocsibeálló: 1.200.000 Ft. A lakások 10 % foglalóval leköthetők, a további fizetési ütemet személyesen egyeztetjük. A megadott vételár kulcsrakész állapotot tartalmaz. A kulcsrakész ár tartalmazza: - hideg burkolatok - parketta - festés fehér színnel - beltéri ajtók kilinccsel - kád vagy tusoló beépítése (tusoló esetében az üvegfalat/ ajtót nem tartalmazza) - csaptelepek Az ár nem tartalmazza a lámpatesteket, a konyhabútort, és a hozzá tartozó szanitereket. A lakás várható átadása: Folyamatosan Hivatkozási szám: RI228/thmvr Cégcsoportunk további szolgáltatásai: - Építőipari szakmunkák garanciával (villanyszerelés, hideg- és meleg burkolás, nyílászáró csere, térkövezés…) - Generál kivitelezés A hivatkozási szám megadásával építőipari ágazatunkban 10 % kedvezményt biztosítunk. Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma biztonságos és körültekintő kezeléséhez, nyilvántartásához.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Új építésű
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kisalföld Ingatlan MBKH Group Az iroda összes hirdetése
+36 30 327 9
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kisalföld Ingatlan MBKH Group Az iroda összes hirdetése
+36 30 327 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY