Eladó lakás Mosonmagyaróvár, Moson 61 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Mosonmagyaróvár, Moson 61 nm
+4 fotó
Hirdetéskód: 8240482
Referenciaszám: 3135-4740083
Frissítve: 2 napja

Mosonmagyaróvár eladó téglalakás 2 szobás: 25 millió Ft

25 millió Ft
409 836 Ft/m²
61 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 79 104 Ft
Második évtől
103 720 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Földszinti kertkapcsolatos lakás központi, csendes helyen! **INGATLAN HELYSZÍNE, LOKÁCIÓ** Az ingatlan Mosonmagyaróvár városában Moson központi városrészében helyezkedik el. Központi elhelyezkedése miatt minden könnyen elérhető. Csendes, nyugodt környezet veszi körül. Az ingatlan kiváló közlekedési lehetőségekkel rendelkezik. Pár percre található a város piaca, ahol a friss, egészséges élelmiszerhezhez jutás könnyen elérhető! Biztos befektetés, kiváló lokációval. **ÉPÜLET JELLEMZŐI KÍVÜLRŐL** Az épület tégla szerkezetű, kb 1970-ben épült. Kívülről stabil, masszív állapotú, homlokzata a következő időszakban felújításra kerülhet. A két szintes épület FÖLFSZINTI lakása eladó. A lakáshoz 30 nm KERTKAPCSOLAT tartozik. A kertben tároló is kialakításra került. Az ingatlan utcai, közterületi parkolási lehetőséggel rendelkezik, de a kapu kinyitásával az udvaron is parkolhat. A ház szigeteléssel nem rendelkezik. **AZ INGATLAN JELLEMZŐI BELÜLRŐL** A LAKÁS 61 nm alapterületű. Két tágas szoba található benne. A felújítandó lakásban jelenleg kandalló és cserépkályha biztosítja a meleget, gázcsonk az épület előtt. A fürdőszoba zuhanyzós, villanybojlerrel ellátott. Két műanyag, három fa nyílászáró van beépítve. Azonnal birtokba vehető állapot. Nincs erkélye vagy terasza, de kertkapcsolat biztosított. Befektetők figyelem! Kiváló ár-érték arányú ingatlan Mosonmagyaróváron, amelyet saját ízlésére formálhat! Ne szalassza el ezt a remek lehetőséget!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
komfortoskocsibeállójó közlekedésűalacsony közös költségkandalló

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gábor Péter Mov-Ing Home Az iroda összes hirdetése
+36 30 946 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gábor Péter Mov-Ing Home Az iroda összes hirdetése
+36 30 946 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY