Eladó lakás Mosonmagyaróvár, Dunapart 63 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Mosonmagyaróvár, Dunapart 63 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 8295025
Referenciaszám: 170701398
Feltöltve: ma

Mosonmagyaróvár eladó téglalakás: 48,99 millió Ft

48,99 millió Ft
777 619 Ft/m²
63 m²
Alapterület

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 155 013 Ft
Második évtől
203 249 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Mosonmagyaróváron a Dunapart közelében, csendes utcában kínálok eladásra egy 2019-ben épült 63 nm-es téglalakást. Egy nyugodt társasház 2. emeletén található ez a tetőtéri otthon. Rendkívül jó kialakítása, modern, stílusos berendezése tökéletes választás akár az első otthonukat kereső fiatal pároknak.    Egyedisége a tetőtérben kialakított 12 nm-es, lakásból megközelíthető tároló, így a használható alapterület 72 nm. Ezen kívül még egy külön földszinti tároló és egy autó számára elegendő felszíni kocsibeálló értéke is a vételár részét képezi.    Fűtést gázkazán biztosítja, padlófűtéses hőleadással. A nyári meleget pedig a felszerelt klíma enyhíti.   A két különálló, megfelelő méretű hálószoba, a tágas és fényes nappali a család kényelmét szolgálja. A fa  tetőéri ablakokat árnyékolóval látták el, elkerülve az erősen tűző napot.  Külön kapott helyet a fürdő és a WC is, valamint a konyhát és étkezőt sem a megszokott egy légtérben alakították ki, emiatt sem szokványos a kialakítása.    Gyere el nézzük meg és érezd , hogy megérkeztél, ez egy igazi otthon a városban, közel a természethez.    Teljeskörű ügyintézéssel várom a kedves Érdeklődőket. Ügyvédi háttér, energetikai tanúsítvány , kiemelt partneri kedvezmények a pénzintézeteknél.    Ezt ne hagyd ki!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
1
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Egyéb
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Nikoletta Global Otthon az Otthonteremtő Az iroda összes hirdetése
+36 70 773 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Nikoletta Global Otthon az Otthonteremtő Az iroda összes hirdetése
+36 70 773 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY