Eladó lakás Martfű 41 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Martfű 41 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8159483
Referenciaszám: 43973
Frissítve: 18 napja

Martfű eladó téglalakás 1 szobás: 15,99 millió Ft

15,99 millió Ft
390 000 Ft/m²
41 m²
Alapterület
1 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 50 595 Ft
Második évtől
66 339 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A  Martfűi  CasaNetWork ingatlaniroda megvételre kínál Martfűn egy tégla építésű jó állapotú 2. emeleti lakást! A martfűi lakás főbb jellemzői: - csendes , forgalommentes utcában helyezkedik el közel a Martfűi Termál Fürdőhöz - tégla építésű lakás 2. emeletén található, Nyugati fekvésű  - nettó 41 m2 alapterületű amelyben előszoba, konyha, kamra, fürdőszoba illemhelyiséggel együtt és egy egész szoba található - a lakáshoz erkély is tartozik mely a ház mögött lévő kertre néz - a nyílászárók műanyagból készültek hő-és hangszigeteltek szúnyoghálóval és redőnnyel ellátottak - a bejárati ajtó 8 ponton záródó biztonsági zárral ellátott - a fűtésről gáz konvektorok a meleg vízről villany bojler gondoskodik - a szobában gyönyörű fa parketta a fürdőszobában járólap , a többi helyiségben pvc burkolat került - a lakás tehermentes , hitelre alkalmas  - közelben étterem, gyógyszertár, élelmiszerbolt, orvosi rendelő , cukrászda, focipálya, buszmegálló is van - a lakáshoz tároló is tartozik - parkolás közterületen egész Martfűn ingyenes - az ingatlan kizárólag előre egyeztetett időpontban tekinthető meg  Amennyiben a fenti 155805743-as azonosító számú eladó martfűi lakás vagy bármely kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem hívjon bizalommal! /A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek./ Irodánk teljes körű szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére: hitelügyintézés, ügyvédi szolgáltatás, ingatlan értékbecslés, energetikai tanúsítvány készítése. CasaNetWork - Ingatlanban otthon vagyunk!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1965
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fazekas Marianna CasaNetWork Szolnok Az iroda összes hirdetése
+36 20 440 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fazekas Marianna CasaNetWork Szolnok Az iroda összes hirdetése
+36 20 440 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY