Eladó lakás Martfű 120 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Martfű 120 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7869361
Referenciaszám: 42171
Frissítve: 18 napja

Martfű eladó téglalakás 4 szobás: 45 millió Ft

45 millió Ft
375 000 Ft/m²
120 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 142 388 Ft
Második évtől
186 696 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Különleges ajánlat!  A szolnoki CasaNetWork Ingatlaniroda megvételre kínál egy 4 szobás, 120 m2-es lakást Martfűn, a Géza fejedelem utcában! Az eladó martfűi lakás jellemzői: - 2005-ben épült tégla társasház első emeletén található - K-Ny tájolású, minden napszakban napfényes, világos  - az eredeti 74,6 m2-es, 3 szobás lakást egybe nyitották a garázs feletti tetőtéri lakrésszel, így bővült 120 m2-re a lakóterület, egy plusz nappalival és háztartási helyiséggel (ami akár szobává  is alakítható), a tetőtér oldalsó része pedig teljes egészében tárolásra áll rendelkezésre - rendelkezésre álló helyiségek: előtér, WC, 2 külön nyíló hálószoba, 2 nappali, közlekedő, konyha/étkező, kamra, fürdőszoba, háztartási helyiség tárolóval - az egyik hálószobából 3,53 m2 nagyságú erkély nyílik  - a lakás fűtéséről gázcirkó kazán gondoskodik, radiátorokkal, a hűtésben pedig egy split klíma segít - a lakásban műanyag nyílászárók találhatók, redőnnyel, szúnyoghálóval ellátva -  a szobák laminált padlóval borítottak, a többi helyiség járólap padló burkolatot kapott - a lakáshoz  16 m2-es garázs tartozik, mely a vételár részét képezi  - a ház körüli udvar parkosított, kerti sütögetővel, fedett kiülőkkel, játszótérrel - a lakás tehermentes, 1/1 tulajdoni viszonnyal rendelkezik - kulturált, segítőkész lakóközösség várja a leendő tulajdonost A lakás elhelyezkedése ideális, Martfű központjában akár gyalogosan is elérhető közelségben van bevásárló központ, hivatal, orvosi rendelő, stb. A hangulatos, csendes utca és a kis létszámú társasház tökéletes helyszíne a nap végi pihenésnek. A ház körüli udvar növényekkel telepített, árnyékos, jó időben tökéletes helyszíne lehet kerti sütés-főzésnek. A külön nyíló hálószobák, és a tágas nappali miatt kényelmes élettér lehet több gyermekkel megáldott családok számára is! Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem, hívjon bizalommal, és tekintse meg!  /A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek./ Irodánk teljes körű szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére: hitelügyintézés, ügyvédi szolgáltatás, ingatlan értékbecslés, energetikai tanúsítvány készítése. CasaNetWork - Ingatlanban otthon vagyunk! 

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2005
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sarkadi Nikoletta CasaNetWork Szolnok Az iroda összes hirdetése
+36 20 360 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sarkadi Nikoletta CasaNetWork Szolnok Az iroda összes hirdetése
+36 20 360 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY