Eladó lakás Maglód 86 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Maglód 86 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8227169
Referenciaszám: LK092512
Feltöltve: 16 napja

Maglód eladó téglalakás 4 szobás: 74 millió Ft

74 millió Ft
860 465 Ft/m²
86 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 234 149 Ft
Második évtől
307 011 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladóvá vált Maglódon egy kiváló elhelyezkedésű, 2016-ban épült, 6 lakásos társasházban található, földszinti, 86 m²-es lakás. Az ingatlan három szobával rendelkezik, amerikai konyhás nappalival, fürdőszobával, külön WC-vel, kamrával és előtérrel.A lakáshoz 60m2-es udvar is tartozik fedett autóbeállóval. A sarokteleknek köszönhetően 2 bejárási lehetőség is van egy zárt lépcsőházon keresztül, illetve az elektromos kapuval ellátott udvaron át, ahol egy beépített üvegezett terasz található.Az otthon ideális családosok számára is, de nyugdíjasoknak is kiváló lehetőség hiszen infrastruktúrája kiváló, a közelben minden megtalálható.Az otthon melegét Westen kombi cirkó szolgáltatja, az ablakok műanyagok, redőnnyel és szúnyoghálóval szereltek.A fürdő és a wc külön helyiségben kaptak helyet,a nagy méretű kád és az épített zuhany minden igényt kielégít.A házon kívülről 10cm-es szigetelés van, a lakás riasztóval felszerelt. A beépített víztisztítónak köszönhetően a csapvíz is fogyasztható.Saját mérőórákkal rendelkezik!Jelenlegi tulajdonosai teljes bútorzattal ( beépített sütő, 12 terítékes mosogatógép, beépített szekrények..) kínálják megvételre otthonukat.Infrastruktúrája kiváló, hiszen az ingatlan előtt buszmegálló található, ahonnan bejuthatnak az Örs Vezér terére, Népligetbe. Sétatávolságra szemben az ingatlannal bevásárlási lehetőség is van, a családosoknak pedig Óvoda, iskola, orvosi rendelő 1km-en belül.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
1
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2016
Erkély:
7,9 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Abonyi Andrea Duna House - Villa Gyömrő Az iroda összes hirdetése
+36 30 322 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Abonyi Andrea Duna House - Villa Gyömrő Az iroda összes hirdetése
+36 30 322 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY