Eladó lakás Lőrinci, központ 98 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Lőrinci, központ 98 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7589580
Referenciaszám: M231415
Frissítve: 7 napja

Lőrinci eladó téglalakás 3 szobás: 20 millió Ft

20 millió Ft
204 082 Ft/m²
98 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 63 284 Ft
Második évtől
82 976 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Heves megye, Lőrinci közkedvelt árpádfalvai részében, rendezett családiházas környezetben eladásra kínálok egy bruttó 98 m2-es, tetőtér beépítéses, összkomfortos, 3 szobás, társasházi lakást kertkapcsolattal, mely 2004-ben épült, téglából. A teljes telket a lakók osztottan használják, az ingatlanhoz 547 m2 telek tartozik. A társasház két lakásos. Az alsó szint 53 m2-es, amerikai konyhás nappali + 2 szobás, fürdőszobás külön WC-vel. A tetőtér bruttó 45,5 m2-es, egylégteres, melybe stabil falépcsőn lehet feljutni. Az ingatlan borítása laminált lap, járólap és padlószőnyeg. Nyílászárói hőszigeteltek. Az otthon melegéről cirkó gázkazán gondoskodik, meleg vizet villanybojler biztosít. A tető újszerű! A lakás körbenapozott, világos, jó elosztás, gondozott külső jellemzi. Gépkocsi beállási lehetőség nyílt udvarba. A locsoláshoz ásott kút biztosítja a vizet. A település jól megközelíthető, 21-es főút 3 perc, Hatvan 10 perc, Budapest 30 perc! Tömegközlekedés jó! A városban bölcsőde, óvoda, iskola, középiskola, orvosi rendelők - gyermek-, házi és fogorvos -, művelődési ház és bank is megtalálhatóak, központját néhány évvel ezelőtt újították fel. Városi rangja miatt közintézményekkel, valamint sokféle bevásárlási lehetőséggel - üzletek, boltok, pékségek - rendelkezik. A szomszédban lévő Hatvan széleskörű munkalehetőséget biztosít az itt élők számára. Csak készpénzes vevőt várok, a teljes vételár megfizetése adásvételtől számított 15 nap. Ha csendes, nyugodt, kertvárosi környezetben, jó elhelyezkedéssel, jó szomszédokkal szeretne otthont magának, jöjjön tekintse meg! A lakás azonnal költözhető! Ügyvédi háttér és ingyenes banki segítség! Hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2004
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosvilágos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Balóné Szolner Zsuzsanna Eger Kertész utca 84 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 625 3
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Balóné Szolner Zsuzsanna Eger Kertész utca 84 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 625 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY