Eladó lakás Levél 54 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Levél 54 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 8017202
Referenciaszám: 165902155
Frissítve: 19 napja

Levél eladó téglalakás 1+2 fél szobás: 49,9 millió Ft

49,9 millió Ft
924 074 Ft/m²
54 m²
Alapterület
1+2 fél szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 157 892 Ft
Második évtől
207 025 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A Hegyeshalmi határtól pár kilométerre LEVÉLEN Amerikai konyhás nappali+2 hálószobás Nagy teraszos Kocsi-beállós Tégla lakás ELADÓ KULCSRAKÉSZEN - klímával, konyhával AZONNALI ÁTADÁSSAL.   Az autópálya felhajtó közelsége csábító lehet az Ausztriában dolgozóknak. A lakás egy fejlődő-épülő összkomfortos lakóparkban található. Az épület letisztult formavilágú, lendületes, fiatalos.  A környezet rendezett.   Az amerikai konyhás nappalihoz két hálószoba és egy 35 nm-es csodás terasz kapcsolódik!!   Kevés műszaki tartalom: A 30-as Porotherm NF tégla falazatra 15 cm-es homlokzati szigetelés került. A nyílászárók Rehau márkájuak, hőszigeteltek, 3 rétegű üvegezéssel, REDŐNNYEL. A fűtést és a melegvízet gáz működtetésű -házközponti rendszerről /kondenzációs/ szolgáltatják, egyedi mérőkkel.  Az invertes hűtő-fűtő klíma felszerelése folyamatban van. A lámpatestek szintén felszerelésre kerülnek. Konyhabútorral - gépesítve. A járólapok, laminált parketták igényesek, szépek. A fürdőszobában zuhanyzót találunk. A fűrdőszobába még tükör, lámpatestek, és zuhany-kabin-fal kerül.   Parkolás kijelölt kocsibeállón lehetséges, melyet az ár tartalmaz.     Irodánkban ingyenes hitel tanácsadással és ügyintézéssel segítjük álmai megvalósításában. CSOK és állami támogatások intézése! Jogi és energetikai háttér! További információkért és a megtekintés miatt keressen bizalommal! Akár hétvégén is.   Irányár! TEGYEN AJÁNLATOT.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
3
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Házközponti fűtés egyedi méréssel
Építés éve:
2023
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatornaipari áramösszkomfortosamerikai konyhateraszbútorozottvízórásklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Horváthné Erika EraLak Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 20 334 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Horváthné Erika EraLak Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 20 334 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY