Eladó lakás Lenti 49 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Lenti 49 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 8249270
Referenciaszám: LK042609
Feltöltve: ma

Lenti eladó téglalakás 2 szobás: 29 millió Ft

29 millió Ft
591 837 Ft/m²
49 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
4. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 91 761 Ft
Második évtől
120 315 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladóvá vált Lenti belvárosában egy 49nm-es,  4. emeleti  lakás.A lakás nemrég teljes felújításon esett át.:- nyílászárók műanyagra lettek cserélve, valamint mindenhol redőnnyel vannak ellátva.- hideg-meleg burkolatok is kicserélésre kerültek- belső szigetelés gondoskodik a megfelelő hőmérséklet megtartásáról- klíma került felszerelésre mely jelenleg is garanciális- új konyhabútor, konyhai gépek melyek szintén garanciálisak- fűtése gáz cirkóA háztól egy karnyújtásira van minden, közelben megtalálható élelmiszerbolt, gyógyszertár, orvosi rendelő, iskolák, buszmegálló, bank, étterem.Sőt a közelben találjuk meg a kedvelt Lenti Termálfürdőt és Szent György Energiaparkot, mely nagyon jó kikapcsolódást nyújt egész évben, de aki egy kicsit távolabb szeretne kirándulni a város zajától és csendre vágyik, az mindössze 10 km-re találja a Gosztola Gyöngye erdők szállodáját az itt biztos megtalálja a magának megfelelő kikapcsolódást.A tömegközlekedés is kiváló minden irányban.Lenti Zalaegerszegtől 40 km-re, Nagykanizsától 54 km-re található,  a határ  6 km-re van.Amennyiben a képek és a leírás alapján az ingatlan felkeltette az érdeklődését, keressen bizalommal.Irodánk teljes körű, díjmentes szolgáltatást nyújt kereső ügyfeleinknek, amennyiben Önnek hitelre van szüksége, segítünk! Szakszerű tanácsadással, hitel ügyintézéssel, energetikai tanúsítvány. elkészítésével és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1970
Erkély:
3 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlanvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Roxána Duna House - Zalaegerszeg, Ady Endre utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 127 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Roxána Duna House - Zalaegerszeg, Ady Endre utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 127 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY