Eladó lakás Lajoskomárom 90 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Lajoskomárom 90 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 8168798
Referenciaszám: 770039
Frissítve: 26 napja

Lajoskomárom eladó téglalakás 3 szobás: 39,9 millió Ft

39,9 millió Ft
443 333 Ft/m²
90 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 126 251 Ft
Második évtől
165 537 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Társasházi kényelem csendes, vidéki környezetben! Megvételre kínálok Lajoskomárom központjában egy kétlakásos tégla építésű társasházban található 90 m2-es lakást a hozzá tartozó 20 m2-es garázzsal. A társasház szép nagy udvara biztosítja a nyugodt pihenést. Ideális választás kisgyermekes családok részére, és megfelelő otthon válhat belőle azok számára, akik a kényelmet és nyugalmat tartják legfontosabbnak. A lakás 2 szobával, nappalival és külön konyhával rendelkezik. A nagyobb szobában kialakításra került egy hálófülke is, mely akár gardrób szobaként is használható. A fürdő és a WC külön helyiségben található. 2010-ben a villany és vízvezetékek cseréje, valamint a fűtés korszerűsítése megtörtént. A nyílászárókat hőszigetelt műanyagra cserélték, minden ablak szúnyoghálóval és redőnnyel ellátott. A fűtésről és a melegvízről gázkazán gondoskodik. Az új tulajdonos a lakás teljes berendezését, beleértve a bútorokat és a háztartási gépeket is, grátiszként kapja! Az ingatlan központi elhelyezkedésének köszönhetően 5 percen belül elérhető iskola, óvoda, posta, bank, bankautomata, gyógyszertár, orvosi rendelők, élelmiszerüzletek, pékség, cukrászda. Lajoskomárom csendes, biztonságos és folyamatosan fejlődő nagyközség. A környéken semmilyen ipari tevékenység nincs. A település számos kikapcsolódási lehetőséget nyújt, rendelkezik 3 db nordic walking pályával, motocross pályával, halastavakkal. A Fülöp-hegyi pincesoron évente megrendezésre kerülő Pince fesztivál több napos programsorozatot biztosít a látogatóknak. Lajoskomáromban található a méltán híres Páskom Cottage, melynek köszönhetően a falusi turizmus is fellendülőben van a településen. A Balaton és az M7-es autópálya 25 perc alatt elérhető. Több termálfürdő is található a környéken, melyekhez kb. egy óra autózással lehet eljutni. Jöjjön el, tekintse meg személyesen! Várom hívását hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nagyné Drexler Éva Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 613 3
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nagyné Drexler Éva Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 613 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY