Eladó lakás Lábatlan 53 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Lábatlan 53 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 8250769
Referenciaszám: 0927
Feltöltve: ma

Lábatlan eladó téglalakás 2 szobás: 17,3 millió Ft

17,3 millió Ft
326 415 Ft/m²
53 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 54 740 Ft
Második évtől
71 774 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó egy 53 nm-es, 2 szobás lakás Lábatlan Cementgyári lakótelepen, a 2. emeleten, fantasztikus Dunai panorámával! Az ablakok már ki lettek cserélve, és természetesen redőnnyel felszereltek, hogy bármikor beárnyékolhasd a napot. A lakás felújítandó, így most igazán megélheted a belső dizájner énedet! Jelenleg kandallókkal fűtött , de te döntheted el, hogy maradsz-e ennél a hangulatos megoldásnál, vagy inkább távhőre váltasz. A melegvizet egy villanybojler biztosítja, ami szinte instant strandélményt nyújt a fürdőben! A közös költség mindössze 4500 forint, szóval több marad a hobbidra! A parkolás a ház előtt ingyenesen megoldott, és nem kell harcolnod a szomszédokkal a helyért. A lakáshoz tartozik két tároló is a földszinten, ami tökéletes a szezonális cuccoknak és a biciklidnek! A környék csendes, mégis központi, és a közlekedés is kiváló. Ne hagyd ki ezt az ajánlatot, mert ez tényleg egy kincsesláda lehet számodra! Ha felkeltettem érdeklődésed, kérlek hívj,egyeztessük időpontot és tégyél ajánlatot ! Telefon : 06 20 440 2881 Varga Csilla A Gamma House iroda ingyenes, bankfüggetlen hitelügyintézővel áll rendelkezésükre, legyen szó hitelről vagy támogatásról, mi segítünk megtalálni az Ön számára legkedvezőbb hitelkonstrukciót, teljesen díjmentesen! Továbbá építési, felújítási, renoválási munkákhoz ajánljuk irodánkkal együttműködő profi szakember csapattal rendelkező vállalkozóinkat, akik többek között segítségükre lehetnek kőműves és ácsmunkák, belsőépítészeti munkálatok (gipszkarton, álmennyezet, tetőtér beépítése,…),napelemes rendszerek kiépítésében. Keressen minket bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Karakas Zsolt Gammahouse Az iroda összes hirdetése
+36 30 538 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Karakas Zsolt Gammahouse Az iroda összes hirdetése
+36 30 538 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY