Eladó lakás Kőszeg 38 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Kőszeg 38 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 8252128
Referenciaszám: H491583
Feltöltve: ma

Kőszeg eladó téglalakás 2 szobás: 29,9 millió Ft

29,9 millió Ft
786 842 Ft/m²
38 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 94 609 Ft
Második évtől
124 049 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Képzelje el, hogy egy modern, belvárosi lakásban él, ahol minden kényelmet és stílust megtalál. Kőszeg szívében, a fiatal felnőttek számára ideális környezetben kínálunk eladásra egy használt, de kiváló állapotú ingatlant, amely minden igényt kielégít. Ez a 38 négyzetméteres, két szobás lakás tökéletes választás lehet azoknak, akik a városi élet előnyeit keresik, miközben a természet közelségét is élvezhetik. A lakás elhelyezkedése páratlan, hiszen a környék ellátottsága kiváló, így minden szükséges szolgáltatás, boltok, éttermek, kávézók és szórakozási lehetőségek gyalogosan is könnyen elérhetők. A központi elhelyezkedésnek köszönhetően a mindennapi teendők intézése nem csak gyors, de rendkívül kényelmes is. A lakás fűtése gáz cirkó rendszerrel megoldott, így a téli hónapokban is kellemes hőmérsékletet biztosít, a nyári melegekben pedig a beépített klíma gondoskodik a hűs környezetről. A lakás jó állapotban van, így azonnal költözhető, ami különösen vonzó lehet a fiatal felnőttek számára, akik nem szeretnének felújítással bajlódni. A két szoba elrendezése lehetővé teszi a kényelmes életteret, legyen szó akár egyedülállókról, akár párokról. Az ingatlan ideális választás lehet befektetési célokra is, hiszen Kőszeg vonzó turisztikai célpont, így a bérbeadás lehetősége is kedvező. A közlekedés szempontjából a lakás előnyös helyen található. A helyi tömegközlekedési lehetőségek kiválóak, a buszmegállók és a vasútállomás csupán néhány perc sétára helyezkednek el, így a város többi része könnyen és gyorsan megközelíthető. Emellett az autós közlekedés is egyszerű, hiszen a főbb közlekedési útvonalak közelében található, ami lehetővé teszi a gyors eljutást a környező településekre is. Kőszeg környezete nemcsak a városi élet előnyeit kínálja, hanem a természet közelségét is. A város gyönyörű természeti adottságai, a közeli hegyek és erdők remek lehetőséget biztosítanak a szabadidős tevékenységekre, mint például túrázás vagy kerékpározás. A környék biztonságos és csendes, így ideális otthont biztosít a fiatal felnőttek számára, akik a nyugodt életvitel mellett a városi élet pezsgését is élvezni szeretnék. Bármilyen kérdése merülne fel az ingatlannal kapcsolatban, kérem, ne habozzon keresni. Bizalommal állok rendelkezésére, hogy segítsek Önnek megtalálni álmai otthonát vagy befektetését! Ez az ingatlan a "Hűség csomag" megbízási portfólióhoz tartozik.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1997
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Éva Otthon Centrum - Kőszeg Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Éva Otthon Centrum - Kőszeg Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY