Nem található kép
Nem található kép
Nem található kép
Hirdetéskód: 8246255
Referenciaszám: H491317
Feltöltve: ma

Kőszeg eladó téglalakás 3 szobás: 55,9 millió Ft

55,9 millió Ft
512 844 Ft/m²
109 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 176 877 Ft
Második évtől
231 918 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Vas vármegye egyik gyöngyszeme, a festői Kőszeg városában található ez a csodálatos, polgári stílusú lakás, mely most eladásra kerül. A lakásban 3 szoba, konyha, fürdő, tároló található, 109 nm-en. A társasház közös udvarán, a lakáshoz tartozik 2 tároló, valamint a pincében egy önálló pincerekesz. Az ingatlan állapota átlagos, a belső terek átalakítására számos lehetőség van. A történelmi belvárosban található ingatlan valamennyi ablakából csodás látvány tárul elénk. A lakás fűtése gáz-cirkó kazánnal, valamint 2 db cserépkályhával megoldott, így a téli napokon sem kell aggódni a hideg miatt. A melegvíz-ellátás villanybojlerről biztosított. A lakás csendes környezetben, zárt lépcsőházban található. A környék infrastruktúrája remek. A környék csendes és biztonságos, így ideális választás lehet azoknak, akik szeretnének egy nyugodt és kellemes környezetben élni. Ha kérdése lenne az ingatlannal kapcsolatban, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk! Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget! Hitelre van szüksége? Az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére! Kérje személyre szabott ajánlatunkat Kollégáinktól! Válassza ki az Önnek legmegfelelőbbet.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1924
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kozicsné Balkó Anikó Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi Ferenc utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kozicsné Balkó Anikó Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi Ferenc utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY