Eladó lakás Körmend 41 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Körmend 41 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8216630
Referenciaszám: LK013049-4721332
Frissítve: 13 napja

Körmend eladó téglalakás 1 szobás: 28,9 millió Ft

28,9 millió Ft
704 878 Ft/m²
41 m²
Alapterület
1 szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 91 445 Ft
Második évtől
119 900 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
NAPPALI + 1 SZOBÁS LAKÁS, ZÁRT UDVARI AUTÓBEÁLLÓVAL, ALACSONY REZSIVEL! KIADÁSRA ÉS LAKHATÁSRA IS JÓ VÁLASZTÁS! Eladó egy szép állapotú, nappali + 1 szobás, 42 nm-es, lakás Körmenden, a Kauz-réten, frekventált helyen, amely Önnek és családjának nem csak otthont, hanem egy nyugodt és élhető környezetet is kínál.Háromemeletes, 2013-as építésű, tégla szerkezetű, 2x16 lakásos társasház második emeletén helyezkedik el.A lakás fényviszonyai kiválóak, a nap során bőséges fény árad be a szobákba, déli fekvéséből adódóan, ezzel is fokozva az otthonosság érzetét. A napfényes, világos tér mindenki számára ideális választás lehet, aki szereti, ha otthona vidám és élénk.Az ingatlan egy távfűtéses, egyedi mérővel rendelkező, tégla építésű lakás, amely nem csak melegét, hanem hangulatát tekintve is otthonos. A hőmérsékletet is Ön szabályozhatja, ezáltal gazdaságosan fenntarthatóvá teheti otthonát.Fenntartása rendkívül pénztárcabarát!Távhő havi átalánydíj: 4.179,- Ft!Közös költség: 10.000,- Ft ( 3 m3 vízzel)Helyiségek:- előtér- konyha+étkező- franciaerkélyes nappali- hálószoba- kádas fürdő + wcViszonylag gyorsan költözhető, jogilag rendezett, tehermentes állapotú.Amennyiben felkeltette az érdeklődését ez a világos, alacsony rezsijű lakás, ne habozzon, vegye fel velem a kapcsolatot! Tegyen szert egy kiváló otthonra, és/vagy befektetésre egyaránt. Egy igazán különleges lehetőség, amely Önnek és családjának nem csak otthont, hanem egy nyugodt és élhető környezetet is kínál.Várom megtisztelő hívását!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Távfűtés egyedi méréssel
Építés éve:
2013
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tompa László Duna House - Zalaegerszeg, Kossuth Lajos utca Az iroda összes hirdetése
+36 20 943 3
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tompa László Duna House - Zalaegerszeg, Kossuth Lajos utca Az iroda összes hirdetése
+36 20 943 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY