Eladó lakás Keszthely, Vitorlás sétány 10. 65 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Keszthely, Vitorlás sétány 10. 65 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8183210
Referenciaszám: Fsz/2
Frissítve: 1 hónapja

Eladó 2+1 fél szobás téglalakás 96,78 millió Ft értékben Keszthelyen - Royal Homes Exclusive lakóparkban

Keszthely, Vitorlás sétány 10.
96,78 millió Ft
1 488 954 Ft/m²
65 m²
Alapterület
2+1 fél szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 306 235 Ft
Második évtől
401 529 Ft
Kedvezményes kamat
7,49% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A Royal Homes Exclusive Keszthelyen, a Vitorlás sétányon található. Az V. és egyben utolsó ütemben megépülő társasház 60 lakását értékesítjük. A történelmi városban, közvetlenül a Balaton parton kínálunk alacsony fenntartási költségű újépítésű apartmanokat. Hőszivattyús, AA+ energetikai besorolású lakásainkban rezsije télen-nyáron alacsony lesz. A Balaton parti elhelyezkedés mellett az épület különlegessége, a földszinten elhelyezkedő, belsőépítész által tervezett wellness. A kertben medence, az épület tetején szolár zuhanyos napozóterasz várja az új lakókat. A kiemelkedő minőségben épülő lakások mindegyike örök panorámás. A lakások egyedileg alakíthatók. A földszinti apartmanokhoz ajándék saját kert, az emeletiekhez terasz tartozik. Az ehhez társuló okos megoldások, mint a telefonos applikációs hűtés-fűtés vezérlés és beléptetés a lakásba, a parkba; a szélérzékelős automata zsalúzia rendszer, prémium kényelmet nyújt Önnek és vendégeinek. Az emeleti lakások tulajdonosai panoráma lifttel közlekedhetnek az emeletek között. Legyen részese ennek a balatoni luxusnak minden nap! Keszthely, a közel 20.000 fős lakos számával egy télen-nyáron élettel teli város. A külföldi és belföldi turisták régóta kedvelt nyugat-balatoni célpontja. Bolt, étterem, gyógyszertár, posta percek alatt elérhető. A Balaton 50 méterre található. Közvetlen kijárattal rendelkezik az épület a tóhoz. A parton karbantartott sétány invitál kikapcsolódásra. Az épület mellett halad a balatoni kerékpárút és közvetlen szomszédságában hotelek és vitorlás Yacht kikötő található.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Hőszivattyú
Tervezett átadás:
2025. 2. negyedév
Erkély:
7 m²
Energetikai besorolás:
AA+ (2016-2023-as besorolás)
kert

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Royal Homes Exclusive Az iroda összes hirdetése
+36 70 464 1
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Royal Homes Exclusive Az iroda összes hirdetése
+36 70 464 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY

Projekthez kapcsolódó további ingatlanok