Eladó lakás Keszthely 40 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Keszthely 40 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 8119087
Referenciaszám: LK076842
Frissítve: 21 napja

Keszthely eladó téglalakás 2 szobás: 69 millió Ft

69 millió Ft
1 708 344 Ft/m²
40 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 218 328 Ft
Második évtől
286 267 Ft
Kedvezményes kamat
7,49% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Örök panorámás lakás kertkapcsolattal a Balaton parton.Balaton nyugati fővárosában, Keszthelyen a parttól 1,5 perc távolságban azonnal birtokba vehető, minden igényt kielégítő, nagyszerű minőségű kivitelezéssel, újépítésű lakás saját kis kerttel.Lokáció:Magyarország nyugati felének legfőbb látványosságai, rekreációs élményt nyújtó pontjainak közelében található Keszthely.Mind kultúrájával, mind építészeti örökségével egyedülálló a balatoni régióban.Budapesttől autóval az M7-es autópályán mintegy 90 perc alatt elérhető.A Sármelléki nemzetközi repülőtér kevesebb mint 20 perc alatt elérhető.Hévíz autóval mindössze 10 perc.A Badacsonyi borvidék és a Tanúhegyek alig 20 percnyire vannak, a Kis-Balaton alig 30 perc.Ez a lokáció a befektetők számára is kecsegtető, növeli az ingatlan kiadhatóságát.Az épület:Az épületek hagyományos építési módban kerülnek kivitelezésre, monolit vasbeton vázszerkezettel,statikailag méretezett monolit vasbeton födémekkel, kitöltő kerámia és pórusbeton falakkal. Az épületek fedése antracit színű Prefa® korcolt lemez fedéssel ellátott tetőfelületek. 15 cm vastagságú homlokzati hőszigetelő rendszer. Mapei® rendszerű, kapart nemes vakolatfelületképzés, fehér színben, antracit nyílászáró parapet betétekkel. Az Internorm® ablakok, tolóajtók és erkélyajtók külső oldalon antracit színű, alumínium vértezetű, belső oldalon fehér színű, korszerű minimum Uw=1,0 W/m²K hőátbocsátási értékű, műanyagprofilrendszerből készülnek, 3 rétegű hőszigetelő üvegezéssel, jó légzárással, továbbá akusztikailagmegfelelő szerkezettel. Okosotthon előkészítés, klímaberendezések beszerelése megtörtént.A lakás:Az előtérből nyílik a fürdő és a háló. A hálószobából is csodálhatjuk a balatoni panorámát.Nappaliban került kialakításra a konyhasarok, így az egész család együtt lehet  egész nap.A terasz, a kertkapcsolat, a medence pár lépés távolsága mind a nyaralás élményével ajándékoz meg.A mennyezeti hűtés és fűtés egész évben konfortot biztosít és egész évben megélhetjük a nyaralás élményét. A lakáshoz garázs és igény szerinti nagyságú tároló is tartozik. Nagyszerű választás mindazoknak, akik igényesen kialakított teret keresnek akár az egész éven át tartó nyaralásukhoz. A balatoni panoráma hangulata páratlan élményben részesíti a lakás újdonsült tulajdonosait.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Mennyezeti hűtés-fűtés
Építés éve:
2023
Erkély:
17,9 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlanlift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Berecz Attila Duna House - Hollán utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 996 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Berecz Attila Duna House - Hollán utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 996 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY