Eladó lakás Keszthely 47 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Keszthely 47 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 7411649
Referenciaszám: U0043306
Frissítve: 20 napja

Keszthely eladó téglalakás 2 szobás: 78,6 millió Ft

78,6 millió Ft
1 672 340 Ft/m²
47 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 248 704 Ft
Második évtől
326 095 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
KESZTHELY CSENDES FORGALOMTÓL MENTES, VÍZPARTI RÉSZÉN, PANORÁMÁS PRÉMIUM LAKÁSOK ELADÓK Mélygarázs a kert alatt Energiatakarékos, távolról vezérelhető hűtő-fűtő rendszer Hanggátló falak és bejárati nyílászárók Privát zöldtető és park Elektromos autó töltési lehetőség Játszótér, gyereksarok Privát panoráma medence tusolókkal Zen kert Lebegő panoráma szauna Kerti grill és piknik helyek Wifi Portaszolgálat / Concierge Az örökpanorámás, vízparti lakások, háborítatlan, zárt területen, zöld környezetben, parkosított kerttel, panoráma medencével és szaunával, Zen kerttel és számos más kényelmi funkcióval biztosítják az itt élők kényelmét és nyugalmát. Minden eladó lakás szerves része saját panoráma terasza, Balatonra néző kilátással már a nappaliból és konyhából is. Kertkapcsolatos lakásaink a saját kiskertre vágyók igényeit is kielégítik. Az épületek tervezésekor, a lakások és terek megálmodása során messzemenőkig figyelembe vettük leendő tulajdonosaik talán még nem is létező igényeit, és kényelmi elvárásait, mindezt természetesen napjaink legmodernebb műszaki megoldásaival párosítva. A hűtés-fűtést levegő-víz hőszivattyú biztosítja. A rendszer energiatakarékos, távolról is vezérelhető, mindezt a legmodernebb és legkomfortosabb formában, fűtőtestek, beltéri egységek nélkül. Ennek megfelelően minden lakás esetében biztosítjuk az okos otthonok kiépítésének lehetőségeit, biztonsági beléptető és kamerarendszert, és számos egyéb hasznos megoldást Az ingatlanok tervezésekor a tökéletes kényelem és nyugalom megteremtésére törekedtünk. A falak, a födémek és nyílászárók hő és hangszigetelése tekintetében egyaránt. A lakások felszereltségét és kialakítását vevőink 3 féle kategóriából – Standard, Medium, Prémium – választhatták ki, amelyek az új vevők számára is rendelkezésre állnak. Az egyes elemekről mind mennyiségben, mind minőségben a Helikon Terasz lakásainak eddigi tulajdonosaitól számos pozitív visszajelzés érkezett. Új vásárlóinknak ezen részletek és a feltételek kiválasztásában a Letölthető műszaki tartalom segít. Az ingatlanok belső kialakítását, beleértve a hideg- és melegburkolatokat, szanitereket, csaptelepeket, belső ajtókat vásárlóink belsőépítészek által összehangolt anyagválasztékú és színvilágú berendezési kollekciókból választhatják ki.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2022
Erkély:
14 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatornaerkélylift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pálfi Szabolcs Otthon Centrum - Balatonmáriafürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pálfi Szabolcs Otthon Centrum - Balatonmáriafürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY