Eladó lakás Kerepes 62 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Kerepes 62 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8230900
Referenciaszám: LK099735
Frissítve: 6 napja

Kerepes eladó téglalakás 2 szobás: 44,5 millió Ft

44,5 millió Ft
709 616 Ft/m²
62 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 140 806 Ft
Második évtől
184 621 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
JÓL FIGYELJ!!!!Eladóvá vált egy szeretett kis Kerepesi otthon !!!!Kerepes legjobb helyén!!!Lakás adatai: 47,18 nm2Ami az alábbiak szerint oszlik el:Amerikai konyhás nappali: 22.68 m2Hálószoba:                            9 m2Gardróbszoba:                      5,58 m2Fürdőszoba+WC:                  5,55 m2Fedett terasz:                       11,28 m2Tároló                                      4,25A lakás egy 2005-ben épült 3×7 lakásos társasház középső épületének földszinti lakása, amely zárt, lakók részére kaputávirányítóval nyitható osztatlan közös tulajdonú területen helyezkedik el.Az ingatlan kis mérete ellenére rendkívül praktikus elosztású. A bejárati ajtón belépve a mennyezetig beépített szekrényes előszobába lépünk, ami esztétikus, és remekül biztosítja a tárolási lehetőségeket. Jobbra a hálóból tolóajtóval leválasztott gardróbszoba található, ami szintén mennyezetig érő beépített szekrényes, fiókos, polcos, és akasztos elemekből áll.A bejárati ajtóval szemben a kádas fürdőszoba található, szintén beépített szekrényekkel. Balra pedig az amerikai konyhás nappali kapott helyet, ami tágas, kellemes életteret biztosít. A konyhabútor szintén beépített, gáztűzhellyel, mosogatógéppel, páraelszívóval felszerelt, amik a vételár részét képezik. A világos tágas nappaliból a fedett teraszra lépünk, ami szintén praktikus, hiszen beépített szekrények ide is készültek, és esztétikus is, baráti, családi összejöveteleknek, grillezésnek remek teret ad.A teraszról kis lépcsősor vezet a lekerített privát kis kertrészre, amiből még sok mindent ki lehet hozni, kis fantáziával, akár egy kis felfújható medence is helyet kaphat. A zöldövezeti kis lakás a 'nyugalom szigete' nagyon kedves és csendes lakóközösséggel.Az ingatlanhoz tartozik egy privát 3.emeleten található járólapozott, polc rendszerezett elszeparált tároló is, valamint privát kocsibeálló is. Vendégek számára a parkolás a társasházon kívül az utcán lehetséges.Az épület 2005-ben épült, a rezsi nagyon alacsony, amit számlákkal is tudok igazolni. Földszinti 'középső' lakás, így a fűtésköltség is kiváló.3 perc sétatávolságra van a buszmegálló, ahol helyi járati, valamint távolsági busz is közlekedik a Puskás Ferenc Stadionig, aminek menetideje 25 perc.A kerepesi HÉV állomás 3km-re található, ahová autóval, vagy helyi járati busszal mehetünk, és az Őrs Vezér Tere a végállomás.A közelben található óvoda, Penny, Aldi, Lidl, éttermek, és számos kikapcsolódási, sportolási lehetőség.Pár 100 méterre találhatóak gyönyörű természeti régiók, amik futásra, kirándulásra, sétákra remek lehetőségeket adnak, valamint a gyönyörű Naplás tó is csupán 10km távolságra található.Az ingatlan Bp.felől autópályáról is könnyen megközelíthető, a belváros átlagos forgalom mellett kb. 25-30 perc alatt elérhető. Gödöllő 8 km-re, 10 perc autóút.Szívből ajánlom ezt szuper kis otthont!Ha további kérdése lenne, kérem hívjon, a hét bármelyik napján elérhető vagyokHÍVJON AKÁR HÉTVÉGÉN IS ÉS MEGMUTATOM A LAKÁST.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
3
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2005
Erkély:
11,3 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pető Mihály Duna House - Dunaharaszti Az iroda összes hirdetése
+36 20 531 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pető Mihály Duna House - Dunaharaszti Az iroda összes hirdetése
+36 20 531 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY