Eladó lakás Kecskemét 52 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Kecskemét 52 nm
+4 fotó
Hirdetéskód: 8244948
Referenciaszám: B42
Feltöltve: ma

Eladó 2 szobás téglalakás 71,4 millió Ft értékben Kecskeméten - LIVE lakópark lakóparkban

Kecskemét
71,4 millió Ft
1 373 077 Ft/m²
52 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
4. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 225 922 Ft
Második évtől
296 224 Ft
Kedvezményes kamat
7,49% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
""C"" jelű lakások 2 hónapon belül költözhetőek, a ""B"" jelű lakások átadása 2025.01.31. BEFEKTETŐK figyelem! Lakásaink kiadási ára most ~4000,-Ft/m2. Bérlők szinte sorban állnak. Bérlő közvetítésében szívesen segítünk. (A fűtés és hűtési költség a bérlőnek 0,-Ft, rendkívül jó komfort, nincs klíma sem radiátor! Nagyon szeretik.) Szeretnél egy olyan lakást, amely a legmodernebb technológiával van felszerelve és mindemellett még környezetbarát is? Akkor figyelj, mert neked szól a mi ajánlatunk! Az épületünk talajszondás hőszivattyús fűtéssel és hűtéssel rendelkezik, és a napelemes rendszerünk segítségével ennek energiaigényét nagy részben fedezzük. Tehát nem csak a zsebednek teszünk jót, hanem az egész bolygónak is! (A++) A beruházó cégünk egy régmúltú családi vállalkozás, akik hosszú távon gondolkodunk, és nem mellesleg okleveles építőmérnökökként vezetjük a céget. A szakmai részt tehát garantáltan tökéletesen ismerjük. Az átadás után pedig a közös képviseletet is vállaljuk, így az esetleg felmerülő garanciális kérdéseket is gyorsan orvosolni tudjuk. Az idősebb érdeklődőknek biztonságos és kényelmes nyugodt életet kínálunk liftes épületünkkel, parkosított udvarral míg a fiatalabb vásárlóknak az épület magas nívója az okos otthon megoldások és a kényelmes, biztonságos teremgarázs lehetősége lehet vonzó. Családosok pedig az állami kedvezményeket is igénybe tudják venni, pl. CSOK, NOK, babaváró hitel és egyéb kedvezményes hitelek. A beruházásként vásárlóknak érdemes a következőket szem előtt tartani. Az itt található ingatlanok a kiváló lokáció és kiemelkedően magas műszaki színvonal miatt nagyon értékállóak, nagyon keresettek a bérlők körében, így tartósan az infláció feletti hozammal bírnak. Ha egy olyan lakást keresel, amelyben minden benne van, és olyan beruházótól, akivel nincs gond, akkor nálunk a helyed! Ne habozz, válaszd a mi társasházunkat! Az új társasházunk Kecskemét a dinamikusan megújuló Villanegyed melletti városrészében található (Balaton utca), ahol minden megtalálható, amire csak szükséged lehet. Élelmiszerboltok, iskolák, kórházak, gyógyszertárak, játszóterek és még sok más!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
6
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Egyéb
Tervezett átadás:
2025. 1. negyedév
Erkély:
20,5 m²
Energetikai besorolás:
A++

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 20 428 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 20 428 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY

Projekthez kapcsolódó további ingatlanok