Eladó lakás Kecskemét 55 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Kecskemét 55 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 8202585
Referenciaszám: LK090717
Frissítve: 22 napja

Kecskemét eladó téglalakás 2 szobás: 28,9 millió Ft

28,9 millió Ft
525 455 Ft/m²
55 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
tetőtér
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 91 445 Ft
Második évtől
119 900 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálunk Kecskeméten, Bács-Kiskun megyében, a nyugodt és zöldövezeti Nyíri úton egy 56 m2-es, 2 szobás, erkélyes tégla lakást. Ez az otthon ideális választás lehet azok számára, akik a városközpont közelségét és a csendes környezetet egyaránt értékelik.Összességében ez a lakás remek választás lehet azok számára, akik egy csendes, mégis minden fontos szolgáltatáshoz közel eső otthont keresnek Kecskeméten.Az ingatlan Kecskemét egyik legkedveltebb részén található, ahol minden szükséges infrastruktúra megtalálható a közelben: üzletek, iskolák, óvodák, orvosi rendelők és szabadidős tevékenységek széles választéka. A közlekedés szempontjából is előnyös helyen található, hiszen tömegközlekedési eszközökkel, autóval és gyalog is egyaránt könnyen elérhető.Az ingatlanhoz tartozik egy kellemes méretű erkély is, amely tökéletes helyszínt biztosít a pihenéshez, és lehetőséget ad arra, hogy élvezze a környező zöldterületek nyugalmát.Jellemzői:-  a lakás tehermentes, azonnal birtokba vehető- 5. emeleti, zárószinti- a tető és a társásház szigetelése 2021-ben megtörtént- 2023- ban a lépcsőházban teljesen kicserélték a villanyhálózatot- cserélt hő és hangszigetelt ablakok redőnnyel, szúnyoghálóval- két szobában cserélt konvektorok- fürdőszobában pár éve cserélt burkolat- új villanybojler - külön WC- spejz a lakásban- 25 amperes villanyóraA lakás jellemzői között szerepel, hogy az épület szerkezete masszív tégla, mely hosszú távon biztosítja az ingatlan értékállóságát. Az otthon melegéről gázkonvektoros fűtés gondoskodik, amely gazdaságos és könnyen szabályozható megoldást kínál a hidegebb hónapokban.A lakás előre egyeztetett időpontban rugalmasan megtekinthető. Amennyiben még el kell adnia ingatlanát, keressen bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1970
Erkély:
4 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlanvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Karikóné Hegyes Nóra Duna House - Kecskemét, Arany János utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 946 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Karikóné Hegyes Nóra Duna House - Kecskemét, Arany János utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 946 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY