Eladó lakás Kecskemét, Belváros 73 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Kecskemét, Belváros 73 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 8214440
Referenciaszám: M285974
Frissítve: 7 napja

Kecskemét eladó téglalakás 2+1 fél szobás: 37,5 millió Ft

37,5 millió Ft
513 699 Ft/m²
73 m²
Alapterület
2+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 118 657 Ft
Második évtől
155 580 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Bács-Kiskun vármegye, Kecskemét Belvárosában eladó egy kertkapcsolatos 73 m2 hasznos alapterületű társasházi lakás, zárt kocsibeállóval és 11 m2-es pincével. Az 1960-as években, téglából épült lakás a Jókai út és a Gyenes Mihály tér közötti társasház udvarán önálló épületként helyezkedik el. Az oldalhatáron álló, közös falazatú, önálló lakás két szobából, egy félszobából, egy konyhából, egy kamrából, egy fürdőszoba-WC helyiségből és egy előszobából áll. Az épülethez tartozik az udvarban megtalálható fedett kocsibeálló és egy 11 m2- es pince. A nagyméretű közös kert szépen karbantartott. A lakás homlokzata jó állapotú. A tetőszerkezet normál fa, égetett cserepezés héjazattal, valamint csatornával ellátott. A bejárati ajtó műanyag, az ablakok fa szerkezetűek, redőnnyel ellátottak, a belső ajtók eredeti fa szerkezetűek, normál állapotban. A szobák parketta-, a többi helyiség járólap borítást kapott. A lakásban a közművek közül a villany, a vezetékes víz és csatorna rendelkezésre állnak, a gáz a telken belül megtalálható. Az ingatlan jelenleg felújítandó állapotú, fűtés és melegvíz ellátás nélkül, melyeket az új tulajdonos saját igényei szerint alakíthatja ki. Az ingatlan két oldalról is megközelíthető, gépjárművek számára a behajtás kapubejáróval megoldott. A kert rendezett, parkosított, rendszeresen gondozott. A lakás jelenleg nem lakott, birtokba adása azonnal lehetséges. A közelben pár száz m-en belül élelmiszerbolt, iskola, óvoda, könyvtár, szupermarket, piac, vasútállomás, buszpályaudvar, bevásárlóközpont, Polgármesteri Hivatal, posta, gyógyszertár, benzinkút elérhető, buszmegálló a közelben megtalálható. A hirdetés tájékoztató jellegű, az ingatlanról pontos adatokat a megtekintést követően a tulajdonos által elmondottak alapján tudunk garantálni. A vásárlás finanszírozásában az OTP kedvezőbb kamatozású hitelkonstrukcióival tudunk segíteni. Az adásvételi szerződés lebonyolításához korrekt ügyvédi közreműködést tudunk ajánlani. Ne maradjon le erről a ritka lehetőségről, hívjon most! Eladó ingatlanokat keresünk meglévő és külföldi partnereink számára!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Nincs fűtés
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
komfort nélkülivilágos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Süveges József Kecskemét Petőfi Sándor utca 18-20 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 593 7
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Süveges József Kecskemét Petőfi Sándor utca 18-20 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 593 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY