Eladó lakás Kazincbarcika 60 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Kazincbarcika 60 nm
+3 fotó
Hirdetéskód: 8294022
Referenciaszám: H493009
Feltöltve: 2 napja

Kazincbarcika eladó téglalakás 2 szobás: 18 millió Ft

18 millió Ft
300 000 Ft/m²
60 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 56 955 Ft
Második évtől
74 678 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Elérkezett az idő, hogy felfedezze ezt a kivételes lehetőséget Kazincbarcikán, Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében, ahol egy 56 négyzetméteres, lakás várja új tulajdonosát. Ez a tehermentes ingatlan tökéletes választás lehet mindazok számára, akik egy csendes környéken, mégis központi elhelyezkedésű otthonra vágynak. A lakásban két szoba található, amelyek tágasak és világosak, lehetőséget biztosítva a kényelmes életvitelhez. Az ingatlan állapota jó, így Önnek nem kell aggódnia komolyabb felújítások miatt, elég csak belépnie és élveznie az új otthonát. A lakás fürdőszobája praktikus elrendezésű, míg az erkély, amely 8 négyzetméter alapterületű, ideális helyszín lehet a reggeli kávézásra vagy a pihenésre egy fárasztó nap után. Az elektromos (cirkó) fűtésnek köszönhetően a téli hónapokban is kellemes meleg várja Önt, így a komfortérzet garantált. A lakás részlegesen szigetelt és az elektromos hálózat nemrégiben cserélve lett. A villany boylerre még egy éves garancia is él! Több helyiségben laminált padló került elhelyezésre. Kazincbarcika városa számos előnnyel rendelkezik, hiszen a közlekedési lehetőségek kiemelkedőek. A város központja könnyen megközelíthető, így a mindennapi ügyintézés, bevásárlás vagy szórakozás nem jelenthet problémát. A környék biztonságos és csendes, ideális környezetet teremtve a családok számára, ahol a gyerekek szabadon játszhatnak, míg Ön nyugodtan élvezheti a mindennapokat. Ez a lakás nemcsak otthon, hanem egy remek befektetési lehetőség is, hiszen a központi elhelyezkedés és a kedvező környezeti adottságok miatt a jövőbeli értéknövekedés garantált. Amennyiben bármilyen kérdése merülne fel, vagy további információra lenne szüksége, ne habozzon keresni! Bizalommal fordulhat hozzám, hiszen célom, hogy segítsek Önnek megtalálni az álmai otthonát vagy befektetését. Az ingatlanpiac folyamatosan változik, és én itt vagyok, hogy Ön a legjobb döntést hozhassa meg!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1970
Erkély:
8 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaerkély

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Losoncné Kun Tímea Otthon Centrum - Ózd Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Losoncné Kun Tímea Otthon Centrum - Ózd Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY