Eladó lakás Kazincbarcika 51 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Kazincbarcika 51 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8225452
Referenciaszám: 000393
Frissítve: 16 napja

Kazincbarcika eladó téglalakás 2 szobás: 16,99 millió Ft

16,99 millió Ft
333 137 Ft/m²
51 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 53 759 Ft
Második évtől
70 488 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Hivatkozási szám: 000393 ÁRCSÖKKENTÉS!! Kazincbarcikán eladó egy 2 szobás, 51 m2. 2.EMELETI lakás, téglaépítésű társasházban, amely NAGYRÉSZBEN FELÚJÍTOTT. Ajánlom figyelmedbe ezt lakást - Ha fontosak neked a KÜLÖNNYÍLÓ szobák, a TÁVFŰTÉS kényelme. - Ha egy REMEK LAKÓTÖMBBEN szeretnél élni, ahol jó a lakóközösség, akik a társasház tetőszerkezetét felújítatták, a lépcsőházi ablakokat műanyagra cseréltették. - Ha nagyméretű , saját tároló heliségre van szükséged. - Ha fontos neked, hogy minden szolgáltatás ( üzletek, bankok, gyógyszertár, vároipiac, buszpályaudvar stb.) a közeledben legyen. - Ha egy folyamatosan FEJLŐDŐ, SZÉPÜLŐ városban szeretnél élni, vagy értékálló befektetést teremteni. Ami elkészült a lakásban: Az ablakok HŐSZIGETELT műagyagok, redőnnyel ellátottak, a bejárati ajtó BIZTONSÁGI kivitelű. A beltéri ajtók is modern műanyagra lettek cserélve. A VÍZVEZETÉK és az ÁRAMVEZETÉK CSERÉJE megvalósult a lakásban. A fürdőszoba KOMPLETTEN FEL LETT ÚJÍTVA, a benne lévő berendezés a mosógép kivételével a vételár része. A fűtést és a meleg vizet a TÁVHŐ szolgáltatja. A radiátorok, szabályzóval, EGYEDI mérővel ellátva. A konyha, előtér, és tároló burkolása az új tulajdonosra vár, de az idén megvásárolt járólap a vételár részét képezi. (képet találsz róla a fényképek között.) A falak festettek, a szobák aljzata parketta. A konyhabútor és a gáztűzhely (palackról működő) a vételár részét képezi. Az alagsoban található saját tulajdonú tároló helyiség 5 m2. - KIVÁLÓ INFRASTUKTÚRA - A városközpont pár perc sétával elérhető, közelbe minden megtalálható, ami kényelmessé teszi a mindennapi életet. Iskola, óvoda, bölcsőde, játszótér , buszpályaudvar, bankok, üzletek stb. INGYENES, BIZTONSÁGOS parkolás a ház közelében. Hívjon ha kérdése van, ha szeretné megtekinteni! Az adásvétel lebonyolításában minden segítséget biztosítunk, bank független hitel tanácsadás, energetikai tanúsítvány elkészíttetése, szerződések lebonyolítása.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
5
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Távfűtés egyedi méréssel
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortoserkély

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sztariné Erika Északi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 340 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sztariné Erika Északi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 340 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY