Eladó lakás Kapuvár 52 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Kapuvár 52 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8241760
Referenciaszám: M287839
Feltöltve: 2 napja

Kapuvár eladó téglalakás 1+1 fél szobás: 37,9 millió Ft

37,9 millió Ft
686 595 Ft/m²
52 m²
Alapterület
1+1 fél szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 119 922 Ft
Második évtől
157 239 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó egy felújított első emeleti téglalakás Kapuváron! Eladásra kínálunk Kapuváron egy 52 m2 nagyságú, tégla falazatú, napfényes, első emeleti lakást, egy hatalmas, 10,5 nm erkéllyel. A lakás elrendezése rendkívül praktikus. Egy szoba, fürdőszoba, külön WC, valamint egy konyha és étkező, nappalival egyesítve kínálja a modern és kényelmes otthon érzését. A nyílászárók, korszerű műanyagokból készültek, redőnyökkel felszereltek. Továbbá a nappaliban található egy nagy beépített szekrény, valamint az erkély is felszerelt egy kinyitható napellenzővel. Az egész lakás korszerű, felújított burkolatokat kapott. Fűtése távfűtés egyedi mérőórával, radiátoros hőleadással. A közös költsége mértéke csupán 6.100 Forint, ami tartalmazza a lakótömb világítást, a hulladékszállítási díjat, valamint a társasház biztosítást. Parkolás a lakótömb előtt ingyenes. Az ingatlan BÚTOROZATLAN, nem lakott, így BÁRMIKOR megtekinthető! Az OTP Ingatlanpont teljes körű szolgáltatással áll a vevők rendelkezésére, hogy könnyedén lebonyolíthassák ingatlanügyleteiket. Kínálatunkban szereplő ingatlanokhoz kedvezményes hitelkonstrukciót kínálunk, amely segít az ingatlan finanszírozásában. Az adásvételi szerződés megkötése során lehetőség van megbízható ügyvédi közreműködésre, amely biztosítja az ügylet jogi hátterét. Az ingatlanról készült leírás és képek az OTP Ingatlanpont Kft. szellemi tulajdonát képezik. Amennyiben felkeltette érdeklődését az általam kínált ingatlan, keressen bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Távfűtés egyedi méréssel
Építés éve:
1980
Erkély:
10,5 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosvilágoserkélyterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tüske Patrícia Tét Győri út 33 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 662 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tüske Patrícia Tét Győri út 33 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 662 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY