Eladó lakás Kaposvár, lakóövezet 35 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Kaposvár, lakóövezet 35 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 7965291
Referenciaszám: M269484
Frissítve: 10 napja

Kaposvár eladó téglalakás 1 szobás: 13,9 millió Ft

13,9 millió Ft
397 143 Ft/m²
35 m²
Alapterület
1 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 43 982 Ft
Második évtől
57 668 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kaposvár MJV. Donneri városrészben, gyönyörű garzon lakás ELADÓ. Az osztatlan közös udvarban, csendes , rendezett területen , jó szomszédok laknak két lakás üres. Ezt a garzonlakást 2023-ban teljes körűen felújították az alapoktól a tetőig , villany vezetékek víz és szennyvíz csövek is cserélve lettek. . A falak , a födém szigetelést is kapott, mely nagyon jól tartja belül a hőmérsékletet. A fűtést új gázkonvektorral oldották meg. Melegvizet villanybojler biztosítja. Külön gázóra, villanyóra , vízóra tartozik a lakáshoz . Nagyon alacsony rezsiköltsége van ennek a 35 m2 lakásnak. A gyönyörű, ízléses belsőt szép új bútorzattal látták el mely benne van az árban ! Pár hete egy új klíma berendezés lett beszerelve, mely szintén emeli a komfortérzetét az itt élőknek. A lakás előtt egy kis füves udvarrész lekerítése folyamatban van, a kerítés váza készen van. Ez a tégla épület nyugodt életteret biztosít két ember számára. Jóval előnyösebb, mint egy panellakás . Alacsony rezsiköltséggel működik, nincs emelet , nem ugrálnak , zörögnek a feje felett , nincs közös költség ! Arról nem is beszélve, hogy ide csak be kell költözni . 10 perces sétával a városközpontba , a Virág fürdőbe el lehet sétálni. Rendszeres, gyakori helyijáratos busz közlekedéssel ez még kényelmesebb. Nem kell félni a közös udvartól, egy lakótelepen sokkal többen élnek mint itt a közös területen. A ház előtt, ingyenesen, biztonságosan parkolhat ha van autója, az utca be van térfigyelő kamerákkal van ellátva . Ha felkeltettem érdeklődését, adott telefonszámon hívjon, hogy előre egyeztetett időpontban megmutassam leendő otthonát. Az OTP Ingatlanpont ( Honvéd utcai irodája ) kizárólagos ajánlásával.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
gázcsatornaösszkomfortosvilágosbútorozott

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Varga Magdolna Kaposvár Honvéd utca 27 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 929 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Varga Magdolna Kaposvár Honvéd utca 27 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 929 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY