Nem található kép
Nem található kép
Nem található kép
Hirdetéskód: 7912529
Feltöltve: 9 hónapja

Kaposvár eladó téglalakás 4 szobás: 49,9 millió Ft

49,9 millió Ft
554 444 Ft/m²
90 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 157 892 Ft
Második évtől
207 025 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Kaposvár csendes utcájában (északnyugati városrész) egy felújított, 87 nm2-es, két szintes, riasztóval ellátott, szigetelt lakás. Az utca csendes, csak az itt lakók közlekednek. A közelben óvoda, iskola, orvosi rendelő, gyógyszertár, edzőterem, boltok pár perc alatt gyalog is megközelíthetők. A lakás alsó szintjén a bejárattól befelé egy előszoba található. A konyha tágas, napfényes, teljesen felújított, gépesített (beépített hűtő, mikrosütő, sütő, indukciós főzőlap, modern szagelszívó), a gépek garanciálisak. Egy légtérben helyezkedik el a konyhával a tágas étkező. Ebben a helyiségben található a teljesen új Viessmann kazán, programozható termosztáttal, mely a lakás fűtését és a melegvizet is biztosítja, az összes radiátor új. Az elektromos vezetékek cserére kerültek, 32 amperes teljesítményű a biztosíték. A rezsiköltségek alacsonyak. Ezen a szinten helyezkedik el külön egy wc és egy fürdőszoba. A konyhából tágas nappali nyílik, melyhez erkély is tartozik, itt egy külön kamra is található. A nappaliból nyílik a fölszinti háló, innen a fürdőszobába is nyílik ajtó. A nappaliból jutunk az emeletre, ahol két normál méretű hálószoba és egy fürdőszoba elektromos bojlerrel és egy wc helyezkedik el. Az emeleten nagy teljesítményű klíma van felszerelve, mely az egész lakás hűtését szolgálja nyáron. A lakáshoz tartozik még tároló, kocsibejáró elektromos kapuval, garázs, illetve saját elkerített udvar. Az udvaron filagória, hintaágy ad lehetőséget a kinti családi programokra. Az udvar árnyékos, nyáron is nagyon kellemes.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
2
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 822 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 822 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY