Eladó lakás Hévíz 62 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Hévíz 62 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 8299690
Referenciaszám: H493029
Feltöltve: ma

Hévíz eladó téglalakás 3 szobás: 56 millió Ft

56 millió Ft
903 226 Ft/m²
62 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 177 194 Ft
Második évtől
232 333 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Hévíz szívében, a festői Zala vármegyében található ez az atlagos állapotú, használt lakás, amely ideális választás lehet akár saját otthonának, akár befektetési céllal. Az ingatlan alapterülete 62 négyzetméter, amely három tágas szobával rendelkezik, így elegendő teret biztosít családoknak vagy akár nyaralásra érkező baráti társaságoknak is. A lakásban található egy fürdőszoba,külön WC valamint egy 4 négyzetméteres erkély, ami a hátsó kertre néz. A lakás fűtése gáz cirkó rendszerrel megoldott. Az ingatlanhoz tartozik egy garázs is, amely egy autó számára kínál biztonságos parkolási lehetőséget. Az ingatlan állapota jó, de kisebb felújítás indokolt lehet. Hévíz, mint közkedvelt üdülőhely, számos lehetőséget kínál a kikapcsolódásra és a szórakozásra. A környék híres termálvizeiről és gyógyhatású forrásairól, amelyek nemcsak a helyi lakosok, hanem a turisták körében is népszerűek. A városban számos étterem, kávézó és bolt található, így minden szükséges szolgáltatás karnyújtásnyira elérhető. A közlekedés szempontjából Hévíz kiválóan megközelíthető. A város jól kapcsolódik a környező településekhez, így könnyedén elérheti a közeli Balaton-partot, valamint Zalaegerszeg és Keszthely városait is. A tömegközlekedési lehetőségek széles választéka áll rendelkezésére, így autó nélkül is könnyedén felfedezheti a környéket. A környék biztonságos és csendes, ideális választás lehet családok számára, akik nyugodt környezetben szeretnének élni. A zöldövezeti elhelyezkedés és a város barátságos légköre garantálja, hogy itt mindenki jól érezheti magát. Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a remek lehetőség, ne habozzon kapcsolatba lépni velem! Szívesen válaszolok kérdéseire, és segítek Önnek abban, hogy megtalálja álmai otthonát vagy befektetését. Az ingatlanpiac dinamikusan változik, így érdemes mihamarabb lépnie, hogy ne maradjon le erről a kivételes lehetőségről.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2000
Erkély:
4 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaerkély

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kassné Pap Andrea Otthon Centrum - Keszthely - Kossuth Lajos utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kassné Pap Andrea Otthon Centrum - Keszthely - Kossuth Lajos utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY