Eladó lakás Hévíz 97 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Hévíz 97 nm
+5 fotó
Hirdetéskód: 8175905
Referenciaszám: U0046722
Frissítve: 8 napja

Hévíz eladó téglalakás 3 szobás: 89,9 millió Ft

89,9 millió Ft
926 804 Ft/m²
97 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 284 459 Ft
Második évtől
372 977 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
CSAK AZ OTTHON CENTRUM KIEMELT KÍNÁLATÁBAN ! Eladásra kínálok Hévíz kedvelt területén , családias ,meghitt környezetben impozáns , új építésű lakást! Kifinomult elegancia ,kényelem, korszerű építési megoldások jellemzik. Nívós ,meghitt környezet és a minden igényt kielégítő otthon összekapcsolása , valamint a minőségi lakóélmény megteremtése volt a tervező célja ,hozzájárulva a családok, színvonalas életre vágyók számára, hogy mind otthonként, mind nyaralóként használva élmény legyen az itt töltött idő! Ugyanakkor kifejezetten ajánlom befektetési célra , mint lokáció , mint árérték és minőség tekintetében kimagasló adottságú ingatlan. AZ INGATLAN FŐBB JELLEMZŐI: - 1 nyitott autóbeálló -150 m2 saját használatú udvarrész -Homlokzati fal: dörzsölt nemes vakolat fehér -Homlokzatburkolat: famintás natúr tölgy burkolat - Tető : antracit színű lemezfedés - Nyílászárók : 3 rétegű hőszigetelt antracit színű műanyag szerkezetű nyílászárok, redőnnyel , szúnyoghálóval - Falazat: Porotherm 30 + 12 cm hőszigetelés - Fűtés: elektromos padlófűtés - nappali-konyha-étkező egybenyitott , DNY-I i tájolású - tágas, napfényes terek jellemzik -külön mérőórák -társasház alapító okirattal fog rendelkezni - Vízmelegítés: elektromos bojler 150L - Klíma előkészítés 2 helyen (!) - napelem rendszer előkészítés (!) - Vízlágyító rendszer előkészítése (!) A vételár nem tartalmazza a beépített bútorokat, ill . a lámpatesteket. Igény esetén garázs hozzávásárolható ,valamint az elektromos autótöltési lehetőség is külön megegyezés tárgyát képezi. LOKÁCIÓ Csodálatos zöld környezetben várja Önt a világon egyedülálló Hévízi gyógytó. A tó körül elterülő erdős parkok és a város védett növényvilága a nyugodt pihenés és gyógyulás záloga. A fürdőváros tiszta levegője és barátságos atmoszférája, az itt-élők vendégszeretet mind fokozzák a gyógyhatást. Élvezze egész évben akár a gyógyfürdő adta pozitív hatásokat! Kitűnő kávézók, mozik, éttermek és masszázscentrumok közelsége lehetővé teszik a maximális kikapcsolódás élményét . Keszthely 8 km, Zalacsány pedig 10 km autóút, ahol akár golfozásra is van lehetőség, Zalakaros 30 km. Hévíz-Balaton Repülőtér 15 km, Budapest pedig körülbelül 2 órányira elérhető az új M76-os autóútnak köszönhetően! AMENNYIBEN FELKELTETTEM ÉRDEKLŐDÉSÉT , FORDULJON HOZZÁM BIZALOMMAL , VÁROM HÍVÁSÁT AZ ORSZÁG LEGNAGYOBB ÉS LEGELISMERTEBB INGATLANKÖZVETÍTŐ HÁLÓZATA NEVÉBEN!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
2023
Terasz:
13 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatornaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Molnár Henriett Otthon Centrum - Keszthely - Kossuth Lajos utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Molnár Henriett Otthon Centrum - Keszthely - Kossuth Lajos utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY