Eladó lakás Herend 59 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Herend 59 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 8202260
Referenciaszám: 321087
Frissítve: 16 napja

Herend eladó téglalakás 2 szobás: 42,9 millió Ft

42,9 millió Ft
727 119 Ft/m²
59 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 135 743 Ft
Második évtől
177 983 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ELADÓ FELÚJÍTOTT 2 SZOBÁS, 59 m2-ES LAKÁS, HEREND CSENDES RÉSZÉN! FIGYELEM! - A 10 lakásos társasház Herend központjától 10 perc sétatávolságra, VESZPRÉMTŐL gépjárművel 15 percre található. A közelben élelmiszerbolt (SPAR), óvoda, gyógyszertár, fogorvos, posta, dohánybolt található. - A településen FALUSI CSOK igényelhető! - A LAKÁS 2020-2021-ben TELJES esztétikai- és műszaki FELÚJÍTÁSON esett át! - Az esetleges elírások, információk és a változtatások jogát fenntartjuk! ALAPADATOK: A társasház: - Építési éve: ∼ 1980 - Szerkezete: Tégla, fedése néhol kő - Szigetelés: a DK-i homlokzaton (erkély felől) saját költségen ∼15 cm külső szigetelés, valamint a kisebbik szoba ÉK-i falán 10 cm belső szigetelés található - Tető fedése: cserép - Lakások száma: 10 - Emeletek száma 1 - Szintek száma 2 - Környezete csendes, a lakóközösség barátságos - A közlekedés kiváló a Veszprém város és a környező települések bármely pontjára - Parkolni a társasházak közötti közterületen lehet, ingyenesen - A lakáshoz tartozik egy 5 m2 tároló, ami társasházak közötti közterületről megközelíthető A LAKÁS: - A 1. EMELETEN található, a lakás 2020-2021-ben került teljes ESZTÉTIKAI és MŰSZAKI felújításra - Hasznos alapterülete: 59 m2 - 2 egész szobából, 1 konyhából (étkezőből, nappaliból, előszobából), 1 fürdőszobából, 1 WC-ből áll - Tájolása: ÉK-i, a szobák felől pedig DK-i tájolású - A csempék és a burkolatok szép állapotúak - A fűtést és a meleg vizet SAJÁT KOMBI-GÁZKAZÁN biztosítja - A nyílászárók FA keretes, DUPLA ÜVEGŰ nyílászárók - Az ingatlanhoz tartozik egy ∼ 7 m2-es erkély ÁLTALÁNOS REZSIKÖLTSÉGEK: - A közös költség jelenleg 7.500 Ft/hó - Áram: ∼ 5.000 Ft - Víz: : ∼ 6.000 Ft - Gáz (fűtés): : ∼ 12.000 Ft MŰSZAKI ÉS ESZTÉTIKAI ÁLLAPOT: - A fűtést és a meleg vizet SAJÁT KONDENZÁCIÓS-GÁZKAZÁN biztosítja - A nyílászárók felújított, fa nyílászárók - Egyedi közüzemi mérőórák vannak (víz-, gáz- és villanyóra) EGYÉB: - Herenden található Magyarország első és legnagyobb PORCELÁNGYÁRA, a Herendi Porcelánmanufaktúra! További információkért forduljon hozzám bizalommal - akár hétvégén! AMIBEN MÉG SEGÍTENI TUDUNK: - Megbízható ügyvédi háttér - INGYENES, FÜGGETLEN hitelügyintézés - INGYENES, FÜGGETLEN biztosítási tanácsadás - Energetikai tanúsítvány és ingatlan értékbecslés készítése - Közművek és szolgáltatók átírása - Birtokbaadás lebonyolítása - Felújítások/Teljes kivitelezés - Riasztó rendszerek kiépítése - Kert- és tereprendezés - Ingatlan takarítás - Költöztetés 10 ÉVES SZAKMAI TAPASZTALATTAL!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
2
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortoserkély

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hámori-Ébel Emese GONA Home Az iroda összes hirdetése
+36 30 997 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hámori-Ébel Emese GONA Home Az iroda összes hirdetése
+36 30 997 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY