Eladó lakás Herceghalom 100 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Herceghalom 100 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 8272474
Referenciaszám: 360071001-864
Frissítve: 4 napja

Herceghalom eladó téglalakás 4 szobás: 109 millió Ft

109 millió Ft
1 090 000 Ft/m²
100 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 344 895 Ft
Második évtől
452 219 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Herceghalom kertvárosi részén, csendes utcában, zöld környezetben eladó egy gondos tervezésű, magas műszaki tartalommal és jó elosztással rendelkező lakás, nagy terasszal és parkosított nagy kertrésszel. A ház 2001-ben épült, 2021-ben pedig teljes körű felújításon esett át, melynek során cserélték az elektromos vezetékeket, a teljes gépészetet, továbbá napelemes rendszer került kialakításra. A tágas tereknek köszönhetően nagyobb családnak is tökéletes otthon lehet. A 100 m2-es lakás kialakítása rendkívül praktikus: konyha, előtér, nappali, 2 hálószoba + 1 irodahelyiség (vagy 3 háló iroda nélkül), közlekedő, 1 WC az irodából és 1 wc + piszoár a fürdőszobában, tároló-közös helyiség kapott helyet, továbbá egy fedett / nyitott 28 négyzetméteres terasz tartozik a lakáshoz. További jellemzők: -alacsony energiaigényű, környezettudatos otthon -3 rétegű műanyag ablakok -az ablakokon szúnyogháló, részben redőnyökkel -napelem: van (18 db az egész házra) -elektromos CALEO rendszerű padlófűtés+ fűtőpanel van -szigetelés: 10-es anyaggal -melegvíz: villanybojlerrel -minden helyiség riasztóval, mobil termosztáttal felszerelt -egyedi konyhabútor indukció főzőlappal, Bosch háztartási gépekkel -fűtés: padlófűtés, fűtőpanel és hűtő-fűtő klíma -a nappali, a konyha és a kert felőli hálószoba elektromos padlófűtéssel rendelkezik. -akadálymentesítve -villany és víz: almérővel szétválasztva Az ingatlanhoz kizárólagos használatú, kb. 300 m2-es gondozott kertrész és egy 10 nm-es száraz alagsori tároló rész is tartozik, mely egy közös közlekedő felől a házon belüli lejárón keresztül közelíthető meg. A kert szépségéről automata öntözőrendszer és robotfűnyíró gondoskodik. Parkolásra telken belül egy, telken kívül 2 gépkocsi számára van lehetőség. Környék: A településnek 2800 lakosa van és a mintegy 6 kilométer hosszúságú úthálózata ma már szinte teljesen pormentes. Budapest mindössze 20-25 percnyi autózással vagy 18-25 percnyi vonatozással elérhető. A vasútállomás a háztól gyalogosan 10 percre, autóval 3 percre található. Óvoda, iskola, orvosi rendelő is 5 perc autóval. BoItok, benzinkút, sportolási lehetőség, játszótér mind megtalálható a településen, a környék pedig számos kirándulási lehetőséget kínál . Amennyiben nyugodt, zöldövezeti és környezettudatos otthont keres, mely egyben modern kialakítású és kiváló adottságokkal rendelkezik, kitűnő választás lehet ez az ingatlan! Amennyiben a CSALÁDI INGATLAN által kínált LAKÁS vagy bármely más a kínálatunkban található ingatlan felkeltette az érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon. Hitelre van szüksége? Kollégám díjmentes, banksemleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Elektromos
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Héda Zsó Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 20 367 1
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Héda Zsó Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 20 367 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY