Eladó lakás Hajdúszoboszló 68 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Hajdúszoboszló 68 nm
+5 fotó
Hirdetéskód: 8230360
Referenciaszám: PR024970/LK/22030-4732686
Feltöltve: 14 napja

Hajdúszoboszló eladó téglalakás 2 szobás: 67,99 millió Ft

67,99 millió Ft
999 853 Ft/m²
68 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 215 132 Ft
Második évtől
282 077 Ft
Kedvezményes kamat
7,49% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A projekt földszintjén eladó egy 57 nm-es, észak-nyugati tájolású lakás, amelyhez 30 nm-es amerikai konyhás nappali, egy hálószoba, fürdőszoba, külön bejáratú gardrób egy 9 nm-es terasz, valamint egy 26 nm-es kis kert tartozik. Fedezze fel az új otthon lehetőségét ebben a modern, minden igényt kielégítő lakóparkban! Modern kialakítású, azonnal birtokba vehető lakások Hajdúszoboszló FÜRDŐNEGYEDÉBEN! Tökéletes választás lehet OTTHON céljából vagy BEFEKTETÉSI lehetőségként is, tekintettel az értéknövekedésre. Hiszen az itt élők pihentető környezetben élhetnek. A társasház egy csendes, kertvárosi utcában helyezkedik el, csupán pár percre a helyi fürdőkomplexumtól, így akár nyaralóként is kiváló lehet. A kínálatban még leköthető kis és nagy lakások várnak, mindegyikük erkéllyel, lodzsával vagy terasszal büszkélkedik, így garantálva a privát kinti tereket a lakók számára. A lakások kivitelezésében minőségi anyagok kerültek felhasználásra, amelyek a modern és elegáns, letisztult vonalvezetést hangsúlyozzák. A technológia és a környezettudatosság sem marad elhanyagolva, a társasház hőszivattyús technológiát használ, ezáltal a házközponti hőszivattyús hűtés/fűtés teszi lehetővé az energiatakarékos és környezetbarát élettér fenntartását. A padlófűtés, audio-video kaputelefon és kapunyitó rendszer, és a kertben automata öntözőrendszer is a modern kényelmi szolgáltatások közé tartozik. A biztonságos parkolás érdekében garázs és kültéri parkoló áll a lakók rendelkezésére. Az ingatlantípus ideális választás lehet fiataloknak és más korosztályok számára is, biztosítva egy kényelmes és barátságos otthont.Ezek a családias környezetben található lakások kiváló lehetőség mindazok számára, akik a város közelségét és az otthon nyugalmát egyaránt keresik.A tervezett értéknövekedés okán befektetési céllal is érdemes megfontolni a vásárlást.A CSOK+ kedvezmények igénybevételével pedig a fiatal családok számára különösen vonzó lehet.Érdeklődjön még a szabad lakások iránt! Egyeztessen időpontot. Várom hívását!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2024
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dr. Kocsár Janka Ildikó Duna House - Debrecen - költözés alatt Az iroda összes hirdetése
+36 30 205 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dr. Kocsár Janka Ildikó Duna House - Debrecen - költözés alatt Az iroda összes hirdetése
+36 30 205 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY