Eladó lakás Hajdúböszörmény, József Attila 56 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Hajdúböszörmény, József Attila 56 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 8180353
Feltöltve: 2 hónapja

Hajdúböszörmény eladó téglalakás 2+1 fél szobás: 30,9 millió Ft

30,9 millió Ft
551 786 Ft/m²
56 m²
Alapterület
2+1 fél szoba
Szobák száma
3. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 97 773 Ft
Második évtől
128 198 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Hajdúböszörményben - központhoz közel, a József Attila utcán - ELADÓ egy 56 nm-es, 1 + 2 hálószobás lakás, téglaépítésű, szigetelt társasházban Főbb jellemzői: - Szigetelt, téglaépítésű, lift nélküli társasház 3.emeletén - Szép napfényes, kedvező tájolás, könnyen átszellőztethető - Helyiségei: közlekedő, konyha, kamra, kádas fürdőszoba + wc, valamint egy élhető nagyságú egész szoba és két hálószoba - Gázfűtéses, újszerű konvektorokkal - Műanyag ablakok, fa beltéri ajtók és HiSec biztonsági bejárati ajtó - Melegburkolat mindenhol, a szobákban eredeti fa parketta, a többi helyiségben pvc - Néhány évvel ezelőtt lett cserélve a villanyvezeték, a bejárati ajtó, ablakok, valamint új a konyhabútor /a hűtő is, ami a vételár része / - Nagyon kedvező fenntartás, a közös költség: 5800 Ft - Saját, zárható, kb.12 nm-es pince tartozik hozzá és még van egy közös kerékpártároló - Tiszta, karbantartott lépcsőház, csendes lakóközösség - Rövid határidővel birtokba vehető - Rendezett tulajdoni viszony - Nyugodt környezetben helyezkedik el, de a közelben minden megtalálható, ami a mindennapi életvitelünkhöz szükséges, és a városközpont is csak néhány perc séta - Rugalmasan, az Ön időbeosztásához alkalmazkodva mutatható A kiváló helyen lévő, szép napfényes ingatlan kedvező adottságainak köszönhetően kényelmes életteret nyújt egyedülállóknak, pároknak vagy akár egy kisebb család számára! Elhelyezkedéséből adódóan albérletbe könnyen kiadható, ezért befektetésnek is remek! További információért és a személyes megtekintéssel kapcsolatban, szívesen fogadom hívását a hét bármely napján! Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel áll rendelkezésre kiváló, bankfüggetlen szakértő kolléga, aki a jelenlegi legkedvezőbb feltételekkel készít személyre szabott ajánlatot! Ne hagyja ki a lehetőséget az ingatlanvásárláshoz adott kedvezmények- pl. a CSOK plusz, illetékmentesség - igénybevételére!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Mészárosné Koroknai Andrea Az iroda összes hirdetése
+36 30 134 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Mészárosné Koroknai Andrea Az iroda összes hirdetése
+36 30 134 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY