Eladó lakás Győr 74 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Győr 74 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8274893
Referenciaszám: H492411
Frissítve: 1 napja

Győr eladó téglalakás 3 szobás: 74 millió Ft

74 millió Ft
1 000 000 Ft/m²
74 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 234 149 Ft
Második évtől
307 011 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Egy igazán különleges lehetőséget kínálok számodra Győr szívében, Győrszabadhegyen. Ez a 74 nm-es, 2018-ban épült lakás ideális választás, ha saját otthont keresel. Az első emeleti lakásban nappali plusz 2 szoba vár rád, illetve a nappaliból kialakított hálófülke, külön wc kézmosóval, háztartási helyiség, kádas fürdőszoba és egy 10 nm-es NAGY TERASZ! A mindössze 4 lakásos társasház kerttel rendelkezik, ami kiválóan alkalmas sütögetésre vagy akár szülinapi zsúrozásra. A lakás tisztasági festés után költözhető, így nem kell felújításra költened! A fürdőszoba praktikusan van kialakítva, hogy minden szükséges kényelmet biztosítson számodra. A 10 nm-es terasz pedig ideális helyszín a reggeli kávézáshoz vagy egy kellemes nyári estéhez, miközben a rendezett kert látványát élvezed. Az ingatlanban található klíma biztosítja a kellemes hőmérsékletet a nyári hónapokban, míg a kondenzációs gáz (cirko) fűtés a hideg téli estéken fog kellemes meleget adni. A lakás 20 cm szigeteléssel van ellátva a gázköltség minden hónapban rendkívül alacsony 5.700 Ft. Az ingatlanhoz 30 nm-es fűtött, villannyal ellátott garázs is tartozik melynek ára 11.000.000 Ft. Garázsban egymás mögött két autó számára is van hely, így nem kell aggódnod a parkolás miatt. A környék előnyei közé tartozik a kitűnő közlekedés, amely lehetővé teszi, hogy gyorsan elérd a város fontosabb pontjait. A közelben található buszmegállók és a könnyű autós közlekedés révén a város többi része is könnyen megközelíthető. Győrszabadhegy csendes, barátságos környéke ideális helyszín bármely korosztály számára, akik értékelik a nyugodt életvitelt, de a városi élet előnyeit is szeretnék élvezni. Az ingatlan tehermentes! Ne hagyd ki ezt a remek lehetőséget! Ha bármilyen kérdésed van az ingatlannal vagy a környékkel kapcsolatban, bátran kereshetsz. Bizalommal állok rendelkezésedre, hogy segíthessek megtalálni a számodra legmegfelelőbb otthont vagy befektetést. Az álmaid otthona csak egy lépésnyire van tőled! Hitelre van szüksége? Tudunk segíteni! Az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére! Kérje személyre szabott ajánlatunkat Kollégáinktól!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2019
Terasz:
10 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pingiczer Anett Otthon Centrum - Győr - Batthyány tér Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pingiczer Anett Otthon Centrum - Győr - Batthyány tér Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY