Eladó lakás Győr 55 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Győr 55 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 8209322
Referenciaszám: 715900008
Frissítve: 24 napja

Győr eladó téglalakás 2 szobás: 40,5 millió Ft

40,5 millió Ft
736 364 Ft/m²
55 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
félemelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 128 149 Ft
Második évtől
168 026 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Győr város frekventált részén eladó egy magasföldszinti téglalakás. Az 55 m2-es lakásban 2 szoba (az egyik erkélyes), konyha, fürdő wc-vel, előszoba és kamra található, amelyek ideális elosztásban biztosítják a leendő lakók nyugalmát és kedvező életterét. Az otthon egy 12 lakásos társasházban található, melyhez méretes (kb. 4 m2) önálló és közös tároló is tartozik. Autóval történő parkolás a közös, zárt udvarban biztosított. A lakás gázfűtésű, a hőleadás új típusú konvektorokon keresztül történik, a melegvizet átfolyós vízmelegítő biztosítja. Az ingatlan elhelyezkedése ideális a mai kor városlakó emberének, akinek fontos a privátszféra által biztosított nyugalom mellett az is, hogy szinte minden elérhető közelségben (szoktuk mondani 10 percen belül) legyen. Ez itt teljesen adott, hiszen a vasúti- és buszpályaudvar is pár perces sétára van, amik a helyi és távolsági közlekedés garanciái. A közelben étterem, bolt, patika, cukrászda, stb. és egy több évtizedes múlttal rendelkező fitness központ is helyet kapott. Az ingatlan kizárólag irodánk által kerül értékesítésre, igény és egyeztetés esetén rugalmasan tudjuk mutatni az érdeklődőknek. Igény esetén az ingatlanban lévő bútorok maradhatnak. Ügyfeleim és az érdeklődök számára igény esetén teljeskörű és díjmentes pénzügyi szolgáltatással (tanácsadás, hitel- és / vagy állami támogatás ügyintézése) is állok rendelkezésre. Amennyiben szeretné személyesen is megtekinteni az ingatlant, hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Erkély:
1 m²
Energetikai besorolás:
H
villanygázvízcsatornaösszkomfortosjó közlekedésűkamragardróberkélypincebútorozottvízóráskaputelefon

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 70 458 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 70 458 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY