Eladó lakás Győr 70 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Győr 70 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 8196571
Referenciaszám: H488991
Frissítve: 18 napja

Győr eladó téglalakás 3 szobás: 57,9 millió Ft

57,9 millió Ft
827 143 Ft/m²
70 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 183 206 Ft
Második évtől
240 215 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Keresed az ideális otthont / befektetést, amely egyszerre kínál csendes környezetet és könnyű elérhetőséget Győr belvárosához? Ezt az újszerű, fiatalos, 2016-ban épült téglalakást ajánlom Neked. Győr-Szabadhegy kedvelt, frekventált részén, egy csendes belső udvarral rendelkező, 9 lakásos társasházban kínálom megvételre ezt a 70 nm-es, kivételes adottságokkal rendelkező tetőtéri lakást. Az ingatlan teljes déli tájolásának köszönhetően napfényes szobákat biztosít, melyek ablakai az udvarra néznek, nyugodt és csendes környezetet garantálva. A lakásban helyet kapott egy amerikai konyhás nappali igényes, modern konyhabútorral, előtér, közlekedő, fürdőszoba fürdőkáddal és zuhanyzóval, külön WC, kamra és 2 hálószoba. A WC-ben található a korszerű kondenzációs gázkazán, valamint a mosógép és a szárítógép kiállása. Igény esetén a lakás részben bútorozottan is megvásárolható, a bútorok ára külön megegyezés tárgyát képezi. A lakás akár azonnal költözhető. Az ingatlanhoz tartozik egy zárt, elektromos kapun keresztül megközelíthető udvari parkoló, amelynek vételára további 2 millió forint. A társasházhoz közös zöldterület is tartozik, ami a kikapcsolódások kellemes helyszíne lehet. A környék kiváló infrastruktúrával rendelkezik. A közelben van a buszmegálló, ami Győr-Belváros gyors és könnyű elérését teszi lehetővé. Ez az ingatlan ideális választás mindazok számára, akik kényelmes és praktikus otthont vagy befektetési lehetőséget keresnek Győr egyik legkedveltebb részén. További részletekért és megtekintési szándékkal várom megkeresésedet. Hívj most, és nézzük meg együtt személyesen! Hitelre van szükséged? Az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljeskörű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésedre! Kérd személyre szabott ajánlatunkat!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2016
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Koller Klaudia Otthon Centrum - Győr - Batthyány tér Az iroda összes hirdetése
+36 70 454 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Koller Klaudia Otthon Centrum - Győr - Batthyány tér Az iroda összes hirdetése
+36 70 454 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY