Eladó lakás Győr 76 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Győr 76 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 8195972
Referenciaszám: LK018280
Frissítve: 22 napja

Győr eladó téglalakás 3 szobás: 49,9 millió Ft

49,9 millió Ft
652 288 Ft/m²
76 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
tetőtér
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 157 892 Ft
Második évtől
207 025 Ft
Kedvezményes kamat
7,49% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A Győr-Szabadhegyen található tetőtéri lakás kiemelkedő adottságokkal rendelkezik, ideális választás lehet családok vagy párok számára. A lakás a város frekventált, központi részén található, ugyanakkor csendes belső udvaros környezetben helyezkedik el, ami különösen vonzó lehet az ott lakók számára.A lakás fűtés kész állapotban van, így az új tulajdonosok saját igényeik szerint fejezhetik be vagy igény esetén kulcsrakészen is átvehető ami külön árajánlat alapján történik.  Az ingatlan különlegességei közé tartozik a 15 cm vastag homlokzati hőszigetelés, a kondenzációs gázkazán padlófűtéssel.Az ingatlan tágas és modern kialakítású. Az amerikai konyhás nappali a lakás központi helyisége, mely világos és barátságos teret biztosít a mindennapokhoz. Az közlekedőben külön gardrób került kialakítására ami extra tárolóhelyet jelenthet. Az előtérből nyílik a WC, ahol a kondenzációs kazán is megtalálható. A külön fürdőszoba fürdőkáddal és zuhanyzóval is felszerelt, így a lakók igényei szerint választhatják a fürdés vagy a zuhanyozás kényelmét.A lakásban két hálószoba található így világos és napfényes helyiségek várják az ott lakókat.A társasházban összesen kilenc lakás található, minden szinten három lakással. Az ingatlanhoz egy zárt udvar is tartozik, amely elektromos kapuval van felszerelve, és gépkocsi parkolására is lehetőséget biztosít (+2 millió forint).Ez a lakás ideális választás lehet mindazok számára, akik kényelmes és modern környezetben szeretnének élni Győr egyik keresett részén, közel iskolákhoz, óvodákhoz, üzletekhez és kulturális intézményekhez.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
3
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2016
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világosbútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Máté Duna House - Mosonmagyaróvár Az iroda összes hirdetése
+36 30 525 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Máté Duna House - Mosonmagyaróvár Az iroda összes hirdetése
+36 30 525 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY