Eladó lakás Győr, Sziget 30 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Győr, Sziget 30 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8271870
Referenciaszám: H343028
Frissítve: 5 napja

Győr eladó téglalakás 1 szobás: 27,9 millió Ft

27,9 millió Ft
930 000 Ft/m²
30 m²
Alapterület
1 szoba
Szobák száma
4. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 88 280 Ft
Második évtől
115 751 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Fektess be egy igazán különleges ingatlanba Cipruson, ahol a modern életstílus és a nyugalom találkozik! Ez a használt lakóingatlan, Cipruson található, így tökéletes lehetőség befektetőknek, akik olyan ingatlant keresnek, ami nemcsak értékálló, hanem kiemelkedő elhelyezkedéssel is bír. Az ingatlan 30 nm-es alapterületével, egy szobával és egy fürdőszobával ideális választás lehet akár fiatal párok, akár egyedülállók számára, de remek lehetőség a bérbeadásra is. Az ingatlan újszerű állapotban van, így nem kell aggódnod a felújítások miatt. A légkondicionálóval felszerelt hűtő-fűtő klíma biztosítja a kellemes hőmérsékletet a forró nyári napokon. A bútorozott és gépesített lakás azonnal költözhető, így a befektetésed gyorsan megtérülhet. A 7 nm-es erkélyről gyönyörű panoráma nyílik, ahol élvezheted a reggeli kávédat vagy a naplementét. A medencés társasház előnyei között szerepel, hogy a lakók számára biztosított a lehetőség a pihenésre és a szórakozásra, mindezt a város központi elhelyezkedésében. A környék csendes és biztonságos, ideális helyszín a mindennapi élethez. A vízpart közelsége pedig lehetőséget ad a természet közelségének élvezetére, legyen szó sétákról vagy vízi sportokról. A zárt udvari beálló biztosítja a parkolás kényelmét, ami a városi életben mindig nagy előnyt jelent. Ne hagyd ki ezt a remek lehetőséget, hogy egy olyan ingatlant szerezz be, ami nemcsak otthon, hanem értékes befektetés is lehet! Ha bármilyen kérdésed van, vagy szeretnéd megtekinteni az ingatlant, bátran keresd meg a részletekért. A bizalom és a megbízhatóság nálunk alapvető, így biztos lehetsz benne, hogy a legjobb döntést hozod!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
1
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
2015
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatornaösszkomfortossaját parkolópanorámaerkélybútorozottliftklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Balogh János B&B Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 467 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Balogh János B&B Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 467 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY